laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Projectontwikkeling

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61195 16-06-2015 Bedrijfsruimten Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Duitsland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 2.500.000 - € 5.000.000 B.V.
Omschrijving

Het bestaande gebied - rond een meer in Noord-Duitsland - is een toeristische trekpleister voor veel bewoners binnen en buiten de regio. Er komen gemiddeld per jaar 400.000 dagtoeristen. In een straal van 40 kilometer komen jaarlijks 4 miljoen toeristen. Het gebied ligt op circa 3,5 uur rijden vanaf Utrecht en trekt ook bezoek uit omringende Europese landen op doortocht (locatie ligt op de Noord Europa - Zuid Europa route en v.v.).

De overheid heeft in het verleden in totaal 26 MLN EUR geïnvesteerd in de ontwikkeling van verschillende recreatieve faciliteiten waaronder restaurants, speelgelegenheden, en overige attracties gericht op de locale bevolking en dagrecreatie.

Betreffende Nederlandse onderneming (bouwbedrijf) heeft de openbare Europese aanbesteding verkregen - privatisering met als doel toerisme verder bevorderen - en de onderneming verwacht nog deze zomer alle resterende vergunningen te verkrijgen (er is al toestemming voor 2 modelwoningen).

Het project wordt verwelkomd door bevolking en lokale autoriteiten: er is behoefte aan werkgelegenheid en de verdere ontwikkeling van het gebied. Totale oppervlakte 196 hectare met als bestemming 200 recreatie woningen. Er is voor een belangrijk deel al bestaande infrastructuur en bestaande bebouwing in de vorm van horeca en faciliteiten.

Het project staat ook open voor investeerders.

klik hier om te reageren op dit profiel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29