laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Netwerk van elektrische laadpunten

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60477 15-01-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 B.V.
Omschrijving

Elektrisch rijden is populairder dan ooit en blijft de komende jaren doorgroeien. Deze ondernemer exploiteert een landelijk netwerk van (eigen) elektrische laadpunten op goed bezochte locaties waar mensen enkele uren verblijven zoals hotels, bedrijvenparken en sportaccommodaties. De startfase van de onderneming is succesvol, thans zijn circa 100 locaties contractueel vastgelegd met de ambitie te groeien naar ruim 700.
Vanwege de realisatie van de groei-ambities heeft de ondernemer behoefte aan het aantrekken van risicokapitaal voor de financiering van (voornamelijk) de aan te schaffen oplaadapparatuur.
Op goed bezochte locaties waar mensen enkele uren verblijven exploiteert deze start-up openbare laadpunten voor elektrische auto’s. De verdiencapaciteit bestaat uit de marge tussen via laadpassen door te belasten gebruiksvergoedingen en de in te kopen elektriciteitskosten.
Geïnteresseerde investeerders kunnen na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring het investeringsmemorandum ontvangen. Daarna wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de ondernemer waarin u aanvullende informatie kunt verzamelen en vragen wij u om uw interesse schriftelijk kenbaar te maken.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29