laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Marketing gerelateerde onderneming

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60055 29-10-2014 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.
Omschrijving

Betreffende onderneming brengt klantbeleving van zowel business-to-business als business-to-consumer op innovatieve wijze in beeld. Klanten kunnen onder andere laagdrempelig via QR code feedback versturen, zowel over producten als in house.

Het tweede product van deze onderneming betreft een applicatie voor de facilitaire sector. Klanten van een facilitaire organisaties krijgen een eenvoudige en gebruikersvriendelijke interface/applicatie waarin overzichtelijk en direct gecommuniceerd kan worden met alle direct betrokkenen aan de kant van een facilitaire dienstverlener.

Onderneming heeft onder andere een partnership met een top drie speler in Nederland op het gebied van marktonderzoek. Via deze weg wordt de applicatie verstrekt aan ruim 250 organisaties in Nederland. Daarnaast heeft de onderneming een internationale overeenkomst waarmee de onderneming actief zal worden in Canada, Duitsland, Qatar, China en in de Verenigde Staten. Gezocht wordt een investeerder die participeert in het aandelenkapitaal. Het kapitaal wordt aangewend voor een viertal implementaties, productinnovatie en voor werkkapitaal financiering.

Binnen zes maanden verwacht de onderneming zonder verdere kapitaalinbreng te kunnen opereren, zowel nationaal als internationaal. Organisatie is ook in het bezit van licentie (Benelux) voor een applicatie voor het uitvoeren van audits in diverse branches. In de VS is dit al een succesvolle applicatie.

klik hier om te reageren op dit profiel
Tags (trefwoorden)
Klantbeleving | feedback | B2B | B2C


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29