laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Mobiele recreatieaccommodaties

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59434 16-06-2014 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Door de tanende 2e woningmarkt en de sterke terugname in toeristisch kamperen, is de vraag naar alternatieve accommodaties groot, zowel bij de leisure ondernemers zelf als bij hun gasten.

Betreffende onderneming met sterk en ervaren financieel management biedt mobiele recreatieaccommodaties aan Leisure (recreatie) ondernemers in verhuur of in lease. De cashflow van deze leisure ondernemers is doorgaans onvoldoende om deze mobiele accommodaties uit eigen middelen aan te schaffen.

Betreffende onderneming biedt met het oog op lange termijn ROI, alleen maar topproducten aan. Kwaliteit en levensduur zijn daarom van hoog niveau. Voor 2013 is een afzet van 400 units en in de daarop volgende jaren van 1000 Units met een gemiddelde prijs van 15.000 Euro eenvoudig realiseerbaar (gezien de huidige en stijgende vraag). Omdat de vraag naar nieuwe ontwikkelingen aanzienlijk stijgt en uitbreidingen naar andere delen dan alleen Europa zeer goed mogelijk zijn, is de onderneming op zoek naar een investeringspartner die de groei wil meefinancieren.

Verwachtte omzet in jaar 1 is 6 miljoen euro, in jaar 2 en volgende jaren 15 miljoen euro. Onderneming is nu al leverancier aan toonaangevende partijen in de leisure sector en tevens adviseur van toerisme organisaties. Een businessplan en financiele onderbouwing zijn aanwezig. Samenwerking is op veel manieren mogelijk en bespreekbaar. Ambitie is om de grootste aanbieder te worden in Europa van zogenaamde glamping accommodaties. Sterke groei wordt op dit moment enkel tegengehouden door een tekort aan voorfinancieringsmogelijkheden.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29