Profiel nr. 107956

SaaS-oplossing verzuimmanagement voor arbodienstverleners

22/05/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

 • Noord-Nederland
 • Oost-Nederland
 • Midden-Nederland
 • West-Nederland
 • Limburg
 • Zeeland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Sofware ontwikkeling

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Gecertificeerde SaaS-oplossing voor arbodiensten en arbodienstverleners. Goed verzuimmanagement gaat verder dan het enkel registreren van ziekmeldingen. De werkzaamheden van arbodiensten omvatten ook verzuimpreventie, het opstellen van beleid en procedures, het faciliteren van open communicatie tussen werkgevers en werknemers en re-integratiewerkzaamheden. Re-integratie van langdurig zieke werknemers kan binnen de eigen organisatie plaatsvinden (1e spoor) of bij een andere organisatie (2e spoor). De bedrijfsprocessen rondom verzuimmanagement zijn complex en moeten ‘compliant’ zijn met relevante wet- en regelgeving. Vanwege de complexiteit en de hoge eisen aan vastlegging en verantwoording is voor arbodiensten de behoefte om alle processen te integreren in flexibele en gebruiksvriendelijke software. Dit resulteerde in een softwarepakket dat veel van de bedrijfsprocessen automatiseerde. Bovendien stelde het pakket de verzuimprofessional in staat grote hoeveelheden data weer te geven in overzichtelijke rapportages.


Activiteiten van het bedrijf

Sindsdien is de verzuimsoftware verder verfijnd, zijn nieuwe features toegevoegd en is gewerkt aan toegenomen flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Doordat de SaaS-oplossing eenvoudig geïntegreerd kan worden in de bedrijfsvoering van grote en kleine bedrijven, levert het zowel arbodiensten als werkgevers grote efficiencywinsten op.  De oplossing is volledig schaalbaar en klaar om een groter marktaandeel op de Nederlandse markt te veroveren. Het bedrijf is zowel ISO-27001 als NEN-7510 gecertificeerd.


Onderscheidend vermogen

De applicatie heeft zich middels bij vele opdrachtgevers bewezen en is klaar voor stevige uitrol in de markt en is eenvoudig in gebruik te nemen door arbodiensten en grotere MKB(+)-bedrijven (met eventueel customised aanpassingen indien gewenst). API’s zijn aanwezig zodat koppelen met andere (ERP-, CRM) systemen mogelijk is. De applicatie is in eigen beheer ontwikkeld. De software beschikt over een uitgebreid permissiesysteem waarbij alleen toegang wordt verleend voor de onderdelen die de functie van de medewerker eisen. Men kan gebruikers aanmaken voor de arbodienst of voor werkgevers en intermediairs. Gebruikers kunnen zelf maatwerk rapporten samenstellen voor zichzelf of om te delen met collega's.  Tevens beschikt de software flexibele workflows met automatische planningen individueel instelbaar per werkgever. Emailsjablonen zijn instelbaar en te configureren per werkgever. Documentgenerator aanwezig op basis van door u zelf aangemaakte Word-sjablonen.


Overig

Reden voor verkoop: De huidige ondernemer heeft de applicatie gebracht waar het nu is en heeft de leeftijd bereikt om andere dingen te gaan doen. Daarnaast ziet hij dat het succesvol uitrollen van de software meer vraagt dan de beperkte autonome eigen groei die ondernemer nu kan ontwikkelen. Hij zoekt daarom een partij die de potentie versneld kan realiseren door middel van een overname. Mogelijke koopredenen: Dit bedrijf is uitermate geschikt voor softwarebedrijven die momenteel verzuimoplossingen op de markt brengen. De applicatie is een ideale uitbreiding op de door haar aangeboden diensten.  Tevens is het profiel interessant voor ondernemers die een focus hebben op verzuimmanagement.  De eigenaar heeft het product geheel klaar gemaakt voor grotere uitrol, waar hij de commerciële en organisatorische kracht niet voor heeft.


Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.

SaaS-oplossing verzuimmanagement voor arbodienstverleners
Regio
Noord-Brabant
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
500.000 - 1.000.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.