11/01/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Slijterij

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Unieke kans:

Bij deze verkopen wij na 10 jaar onze bezorgdienst. Wij zijn een bezorgende drank koerier / slijterij. We zijn actief in Amsterdam, Almere, Zaandam, en Haarlem en alle kleine steden die daar tussen in liggen. Het bedrijf heeft een goede omzet. Om privé redenen zetten wij onze zaak te koop.


Activiteiten van het bedrijf

We hebben 8 websites. 
Dit is verdeeld in meedere websites om ons bereik te vergroten. En ook omdat wij een paar jaar geleden een concurrent hebben overgenomen (bestond al vanaf 2005). Hierdoor lijkt het alsof het 2 bedrijven zijn maar is feitelijk maar 1 bedrijf. Er is altijd veel aandacht aan de sites geschonken waardoor er mooie posities op google zijn.

  • Een bestel APP.
  • Ons vaste klanten bestand uiteraard. Van de afgelopen 10 jaar.
  • 2 tablets met een aansluiting op thuisbezorgd, en op ubereats.
  • 2 Google mijn bedrijf pagina's met goed bereik.
  • Meerdere telefoonnummers. Waardoor de gebieden dus ook los te gebruiken zijn.
     

Onderscheidend vermogen

Wij maken gebruik van een bedrijfspand in Amsterdam voor onze opslag. En in Almere hebben wij een fysieke slijterij die alleen voor de vergunning is. Deze kan eventueel gewoon open als u dat wilt. Het bedrijfspand in Amsterdam houden wij zelf. Maar u zou de hele onderneming ook vanuit Almere kunnen runnen (huurprijs 700 euro per maand). (of als u zelf een andere optie heeft is de huurovername in almere niet verplicht.)

Ook hebben wij meerdere bestelbusjes beschikbaar voor eventueele overname. Ook hier is dit uw keus (koop busjes geen lease).
Wij hebben altijd gebruik gemaakt van ZZP koeriers. Dus geen verplichtingen wat personeel betreft. In overleg met de huidige koeriers kan gekozen worden voor een verdere samenwerking of niet.

Wij zijn opzoek naar een serieuze koper. En daarom vermelden wij hier geen omzet, of een vraagprijs. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen. Wij maken dan een afspraak en dan zult u meer informatie van ons krijgen. 


Slijterij, biertaxi, bierkoerier
Regio
Noord-Nederland
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.