Profiel nr. 105516

Impact shopping Eco-systeem zoekt architect

08/11/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Europa

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming koppelt bewuste consumenten aan duurzame merken. Dé autoriteit waar duurzame consumptie en koopkrachtverbetering hand in hand gaan. Consumenten hoeven niet meer eindeloos te zoeken. Het is uitgezocht en gecontroleerd op inhoud en waarheid. Duurzame consumptie wordt gestimuleerd en versneld. Goedkoper! Toegankelijk voor de massa! Impact shopping en ontzorgen consument in optima forma.  

Het  abonnement van €60 geeft toegang tot de beste deals voor een compleet pakket producten waar huishoudens dagelijks geld aan uitgeven. Het prijsverschil tussen een traditionele en een duurzaam product wordt grotendeels of in het geheel teniet gedaan. 2% van de omzet wordt via onze foundation gedoneerd.  

De lancering met 100.000 huishoudens is gepland in de lente van 2023. De internationale uitrol is aansluitend voorzien.


Activiteiten van het bedrijf

Als management en IT specialist ben je architect van het ecosysteem en tevens poortwachter dat alle eisen vanuit de business, operatie, groeiplannen, veiligheid en wettelijke verplichtingen vervuld worden. Het IT arsenaal en tevredenheid van gebruikers is jouw ‘kindje’. Inclusief het selecteren, onderhandelen en controleren van strategische partners. Eerst in Nederland, maar later ook in de landen om ons heen. De autonomie, die nodig is om eisen van gebruikers en partners te incorporeren in het ecosysteem als een centrale service, is vanzelfsprekend.


Onderscheidend vermogen

Het verdienmodel is het abonnement van €60 per jaar. Duurzame merken worden bij elkaar gebracht. Merken die elkaar aanvullen in plaats van te beconcurreren.  Merken betalen geen provisies! Deze krijgen een extra, uniek en laagdrempelig verkoopkanaal. Abonnementen worden gedistribueerd via meerdere kanalen.  

De modernste vormen van digitaal marketing worden ingezet. Bouwstenen van toonaangevende technologie partners. Geen risicovolle IT projecten! Toekomstbestendig! Schaalbaar. Snelle time-to-market. IT omgeving van merken wordt in stand gehouden en via plug-and-play aangesloten.  

De onderneming fungeert als ‘kraamkamer’ voor jonge en veelbelovende duurzame merken en als ‘accelerator’ voor scaleups met purpose. Deze realiseren direct omzet en marketing exposure in het hart van hun doelgroep.


Overig

Onze opdrachtgever biedt een participatie aan. De hoogte van de inbreng is bespreekbaar. Voor iedere tranche van €25.000 wordt 1½% aandelenkapitaal op holding niveau verworven. Hierdoor profiteer je bij een exit van de beoogde, internationale expansie en spin-offs.   Hoe ziet het vervolgproces eruit? Als je past binnen de visie van onze opdrachtgever en uit hetzelfde hout gesneden bent gesneden, willen we je graag uitnodigen voor een gesprek waarbij we de vervolgstappen met elkaar afstemmen.      

Interesse? Neem direct contact met ons op.


Impact shopping Eco-systeem zoekt architect
Regio
Europa
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 250.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.