Profiel nr. 105516

Impact shopping Eco-systeem zoekt architect

08/11/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Europa

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming koppelt bewuste consumenten aan duurzame merken. Dé autoriteit waar duurzame consumptie en koopkrachtverbetering hand in hand gaan. Consumenten hoeven niet meer eindeloos te zoeken. Het is uitgezocht en gecontroleerd op inhoud en waarheid. Duurzame consumptie wordt gestimuleerd en versneld. Goedkoper! Toegankelijk voor de massa! Impact shopping en ontzorgen consument in optima forma.  

Het  abonnement van €60 geeft toegang tot de beste deals voor een compleet pakket producten waar huishoudens dagelijks geld aan uitgeven. Het prijsverschil tussen een traditionele en een duurzaam product wordt grotendeels of in het geheel teniet gedaan. 2% van de omzet wordt via onze foundation gedoneerd.  

De lancering met 100.000 huishoudens is gepland in de lente van 2023. De internationale uitrol is aansluitend voorzien.


Activiteiten van het bedrijf

Als management en IT specialist ben je architect van het ecosysteem en tevens poortwachter dat alle eisen vanuit de business, operatie, groeiplannen, veiligheid en wettelijke verplichtingen vervuld worden. Het IT arsenaal en tevredenheid van gebruikers is jouw ‘kindje’. Inclusief het selecteren, onderhandelen en controleren van strategische partners. Eerst in Nederland, maar later ook in de landen om ons heen. De autonomie, die nodig is om eisen van gebruikers en partners te incorporeren in het ecosysteem als een centrale service, is vanzelfsprekend.


Onderscheidend vermogen

Het verdienmodel is het abonnement van €60 per jaar. Duurzame merken worden bij elkaar gebracht. Merken die elkaar aanvullen in plaats van te beconcurreren.  Merken betalen geen provisies! Deze krijgen een extra, uniek en laagdrempelig verkoopkanaal. Abonnementen worden gedistribueerd via meerdere kanalen.  

De modernste vormen van digitaal marketing worden ingezet. Bouwstenen van toonaangevende technologie partners. Geen risicovolle IT projecten! Toekomstbestendig! Schaalbaar. Snelle time-to-market. IT omgeving van merken wordt in stand gehouden en via plug-and-play aangesloten.  

De onderneming fungeert als ‘kraamkamer’ voor jonge en veelbelovende duurzame merken en als ‘accelerator’ voor scaleups met purpose. Deze realiseren direct omzet en marketing exposure in het hart van hun doelgroep.


Overig

Onze opdrachtgever biedt een participatie aan. De hoogte van de inbreng is bespreekbaar. Voor iedere tranche van €25.000 wordt 1½% aandelenkapitaal op holding niveau verworven. Hierdoor profiteer je bij een exit van de beoogde, internationale expansie en spin-offs.   Hoe ziet het vervolgproces eruit? Als je past binnen de visie van onze opdrachtgever en uit hetzelfde hout gesneden bent gesneden, willen we je graag uitnodigen voor een gesprek waarbij we de vervolgstappen met elkaar afstemmen.      

Interesse? Neem direct contact met ons op.


Impact shopping Eco-systeem zoekt architect
Regio
Europa
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 250.000