03/11/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Gezondheidszorg

Soort bedrijf

Fysiotherapie praktijk

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Afbouw

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Goedlopende praktijk Fysiotherapie in het centrum van het land. Het betreft een praktijk zonder medewerkers. De praktijk is geschikt, qua omzet, voor 1,5 á 2 FTE. De specialisaties zijn manuele therapie (SOMT), dry needling (Groningen met registratie) en fysiofitness.

Het praktijkpand is van 2001, ca. 120 m2. Er zijn twee behandelkamers en een fitnessruimte, wachtkamer en pantry. Parkeren is op eigen terrein mogelijk. Het pand is goed toegankelijk. Er is de mogelijkheid om het pand uit te breiden. Het praktijkpand is gelegen in een jonge wijk, op een dienstverlenend bedrijventerrein. Er zijn 2 grote goedlopende sportscholen, drie tandartsenpraktijken, twee kinderdagverblijven en een dansschool, ter plaatse. Alles op loopafstand.


Activiteiten van het bedrijf

Er is een gevarieerd patiënten aanbod met externe goede uitbreidingsmogelijkheden, door reeds bestaande contacten. Dit is in de sport, (voetbal en tennis) en bij Leger des Heils. Bedrijfsfysiotherapie zou ook tot de uitdagingen kunnen behoren, gezien de locatie van de praktijk. Ook zijn er goede samenwerkingsverbanden met de collegae.

De ondernemer is op leeftijd en zoekt een enthousiaste collega(e) om de praktijk te continueren! Overname praktijk en pand in onderling overleg.


Onderscheidend vermogen

Specialisme.


Overig

Verkoper gaat met pensioen.


Goedlopende fysiopraktijk Barneveld
Regio
Gelderland
Branche
Gezondheidszorg
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000