Profiel nr. 105354

Partner in een onderneming die bewuste consumenten koppelt aan duurzame merken

04/10/2022 Geplaatst

Gevestigd in

West-Nederland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Namens onze opdrachtgever komen wij graag in contact toppers met een ondernemersgeest als partner (medeaandeelhouder) voor de rollen van CMO, CCO, CIO en CFO. De onderneming koppelt de bewuste consument aan duurzame merken. Een autoriteit die duurzame consumptie en koopkrachtverbetering hand in hand laat gaan. Consumenten hoeven niet meer eindeloos te zoeken naar duurzame producten. Het is allemaal uitgezocht en gecontroleerd op inhoud en waarheid. Door praktische en educatieve informatie ontdekken mensen wat er vandaag al mogelijk is. Duurzame consumptie wordt gestimuleerd en versneld. Goedkoper. Toegankelijk voor de massa. Ontzorgen van de consument in optima forma. 


Activiteiten van het bedrijf

Het abonnement is onze enige bron van inkomsten. Deze geeft toegang tot de beste deals voor een compleet pakket producten waar een huishouden dagelijks hun geld aan uitgeeft. Duurzame merken krijgen toegang tot een extra en laagdrempelig verkoopkanaal in het hart van de doelgroep. Geen provisies of verborgen kosten. Spin-offs voor deze merken: hogere ROI marketingbudget, betere en snellere vindbaarheid en verhoogde omzet. 2% v/d omzet wordt via een eigen stichting gedoneerd aan lokale, maatschappelijke initiatieven.  

Abonnementen worden via meerdere kanalen verkocht aan particulieren, werkgevers, collectiviteiten, distributie partners en kortlopende projecten. De modernste vormen van digitaal marketing worden ingezet. Bouwstenen van toonaangevende technologie bedrijven. Toekomstbestendig. IT omgeving van merken wordt in stand gehouden.  

De marktintroductie met 100.000 huishoudens is gepland voor Q1/Q2-23. De focus ligt dan op de werving van volumes nieuwe abonnees. Snelle expansie van het aanbod. Verlenging van abonnementen. Aansluitend daarop is de internationale uitrol voorzien.  

Voor het volledige verhaal: https://youtu.be/C2vS8g0tthc  


Onderscheidend vermogen

Jouw bijdrage  

Als investeerder, partner en expert draag je eindverantwoording in je specifieke rol in de creatie van (exit)waarde van de onderneming. Als managementteam balanceren wij continu sociaal en maatschappelijk ondernemen, economische resultaten en aandeelhouderswaarde. De creatieve vrijheid die nodig is om de strategie om te zetten in financiële performance is vanzelfsprekend. Aangevuld met een attitude van get-the-job-done, initiatief nemen, kritisch op geld, lef en durf en ambitieus is succes gegarandeerd.  


Overig

Onze opdrachtgever biedt een partnerschap aan. De hoogte van de deelname is bespreekbaar, waarbij iedere € 25.000 inleg met 1½% aandelenkapitaal op holding niveau wordt gewaardeerd. Hierdoor profiteer je bij een exit van de beoogde, internationale expansie en spin-offs.   Hoe ziet het vervolgproces eruit? Als je past binnen de visie van onze opdrachtgever en uit hetzelfde hout gesneden bent gesneden, willen we je graag uitnodigen voor een gesprek waarbij we de vervolgstappen met elkaar afstemmen.      

Interesse? Neem direct contact met ons op middels het reactieformulier.


Partner in een onderneming die bewuste consumenten koppelt aan duurzame merken
Regio
West-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 1.000.000