09/09/2022 Geplaatst

Gevestigd in

West-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Training / opleiding

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming (vennootschap) heeft als volwaardige dienstverlener in safety & training een sterke marktpositie. Er is een ruim aanbod van verschillende diensten zoals BHV- en veiligheidstrainingen, controle van blus- en veiligheidsmiddelen en uitzenden en detacheren van veiligheidspersoneel. De B2B klanten bevinden zich in de regio maar ook in andere delen van Nederland, met uitzondering van Noord- en Zuid-Nederland. De omzet wordt voornamelijk gerealiseerd bij vaste klanten maar ook nieuwe klanten melden zich met regelmaat, ondanks dat er weinig aan actieve acquisitie wordt gedaan.  


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf is al geruime tijd actief en staat bekend als een professionele, betrouwbare en servicegerichte partner met een hoge klanttevredenheid.  

Binnen de onderneming zijn 3 medewerkers in dienst, de huidige eigenaar is ook werkzaam in het bedrijf. Tevens is er een ruime pool van ZZP-ers die ingezet kunnen worden. Er wordt gebruikt gemaakt van een functioneel huurpand met gunstige huurvoorwaarden. 

Het omzetniveau (2021) is € 850.000, met een gezond bedrijfsresultaat. De omzetprognose voor 2022 is € 680.000. De structuur van de onderneming is gericht op verdere groei, in en buiten de regio. 

Ter overname wordt de volledige onderneming aangeboden vanuit een (100 %) aandelentransactie. De huidige eigenaar zal ruim de tijd nemen om de onderneming op een goede manier over te dragen.  

 
 

 

 


Safety & Trainingsbedrijf
Regio
West-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.