Profiel nr. 105010

In prijs verlaagd: Cafetaria-plus concept in het toeristische Vierhouten

09/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Midden op de Veluwe, in een regio met kilometerslange bossen en heide, ligt deze cafetaria-plus. Een zaak met een flinke terrascapaciteit om zo aan de grote vraag van toeristen, bezoekers en voorbijgangers te kunnen voldoen. Vierhouten is een 700 inwoners tellend Gelders dorp op de Veluwe. Omringd door fiets- en wandelpaden én campings, hotels en groepsaccommodaties. Het dorp ademt toerisme. In het hart van dit dorp ligt deze cafetaria.


Activiteiten van het bedrijf

Een zaak met een sterke focus op softijs en friet. Maar dan wel romig, luchtig kwaliteitsijs en verse friet met schil, ook wel omschreven als ‘gevaarlijk lekker’. Net een stapje verder dan wat een normale cafetaria doet. Dit is dan ook niet zomaar een cafetaria, maar een cafetaria-plus. Deze cafetaria is uiterst toegankelijk en heeft veel stopkracht door onder andere een aantrekkelijk terras. Er zijn meerdere terrasgedeeltes. Zo ligt links naast de zaak een ruim en nieuw bestraat openluchtterras met rode parasols. Rechts naast de zaak bevindt zich een recent geplaatst overdekt terras. De totale capaciteit van het terras loopt daardoor op tot ruim 80 gasten. Binnen kunnen 15 gasten plaatsnemen.


Overig

Mede door de ruime keuken biedt deze cafetaria mogelijkheden om bijvoorbeeld te starten met pizza’s. Een pizzaoven is zo geplaatst. Of start met online bestellingen en bezorgen. Deze cafetaria-plus is uitermate geschikt voor een energiek stel en instapklaar. Vraagprijs Onderneming € 115.000,= Huur bedrijfspand € 21.878,16


Afbeeldingen
In prijs verlaagd: Cafetaria-plus concept in het toeristische Vierhouten
Regio
Gelderland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000