Profiel nr. 104912

Fietstourbedrijf actief in Nederland en België

28/06/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Locatie anoniem

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het fietstourbedrijf bestaat ruim 15 jaar en is een bekende naam bij buitenlandse toeristen die per fiets Nederland en Vlaanderen willen ontdekken. Ook in de fietsreisbranche is het bedrijf wereldwijd bekend en het bedrijf heeft dan ook diverse samenwerkingsovereenkomsten met buitenlandse touroperators. In Nederland en Vlaanderen werkt het bedrijf samen met vele overnachtingslocaties.  


Activiteiten van het bedrijf

Het fietstourbedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van individuele fietsvakanties voor buitenlandse toeristen in Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf is één van de toonaangevende Nederlandse bedrijven in deze sector en de grootste speler in de markt op het gebied van maatwerk fietsreizen.   


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf heeft een goedbezochte website waar een groot deel van de sales uit voorkomt. Daarnaast heeft het bedrijf goede contacten in de internationale fietstoerisme sector en verkoopt het zijn reizen ook via diverse grote spelers op de internationale markt. De persoonlijke benadering van de gasten en de maatwerk reizen zijn uniek in dit segment. Het bedrijf heeft dan ook veel terugkerende gasten. Het bedrijf biedt als niche high-end fietsreizen aan wat een groeimarkt is.  


Overig

De huidige ondernemer wil tijd gaan besteden aan nieuwe uitdagingen en zoekt een bevlogen ondernemer met een passie voor fietsen en toerisme die de huidige onderneming wil voortzetten en uitbouwen of wellicht als partner onderdeel wil zijn van deze mooie onderneming.


Fietstourbedrijf actief in Nederland en België
Regio
Locatie anoniem
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
N.o.t.k.