19/12/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Gezondheidszorg

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Nieuwe en unieke wereldwijde leverancier voor multivitaminen met eigen merk en sterk internationaal klantennetwerk.

Deze organisatie heeft een uniek en nieuw Multivitaminen product ontwikkeld dat suikervrij, biologisch, veganistisch, halal proof en 100% allergeen vrij is. Het bevat vitamine D3 en K2-MK7, een bekende formule ter ondersteuning in de strijd tegen Covid-19 en de mutaties.

De formule is ontwikkeld in Noord - Europa in zeer nauwe samenwerking met de mensen van deze organisatie. De productie is gevestigd in Duitsland bij een toonaangevende organisatie om een hoge productkwaliteit en flexibele productiemogelijkheden te garanderen. 

De organisatie is gestart in 2020 en heeft het product ontwikkeld, professionele product brochures gedrukt, een mooie website gemaakt en nog veel meer. De organisatie werkt samen met een internationaal / wereldwijd netwerk van verkoopagenten die ondersteunen bij het ontwikkelen van het verkoopkanaalin de verschillende regio's wereldwijd.  

Uiteraard zijn alle benodigde certificeringen aanwezig zoals HACCP, ISO, GMP, IFS, BRC etc.


Overig

In de eerste 6 maanden van 2022 is deze organisatie erin geslaagd om grote internationale groothandels, supermarktketens en drogisterijketens aan zich te binden met een initiële onboarding tussen € 300 - € 500K voor 2022 en een rollout commitment tussen € 2M en 2,5M voor 2023.

De eigenaren zijn op zoek naar een investeerder en/of strategische partner die de expertise en sterke punten kan inbrengen om deze organisatie te ontwikkelen tot een marktleider voor Multivitaminen in de komende 2-3 jaar. Wilt u deze leider worden in deze extreem snel groeiende organisatie, neem dan contact met ons op.


Afbeeldingen
Leverancier Multivitaminen
Regio
Nederland
Branche
Gezondheidszorg
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.