20/06/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Training / opleiding

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf houdt zich al ruim 20 jaar succesvol bezig met het ondersteunen van de met name grote(re) (profit) organisaties en bedrijven door het aanbieden van maatwerktrainingen op het gebied van sales en onderhandelen.


Activiteiten van het bedrijf

Zoals bovenstaand vermeld ondersteunt het bedrijf grote(re) (profit) organisaties en bedrijven door het aanbieden van maatwerktrainingen op het gebied van sales en onderhandelen. Hierbij richt het bedrijf zich op de bovenkant van de Nederlandse en Belgische markt, waarbij het zwaartepunt ligt op de FMCG-sector. Het bedrijf behoort dan ook tot de top drie in termen van omvang en kwaliteit op het gebied van commerciële trainingen voor de FMCG-sector. De onderneming traint echter ook binnen andere sectoren, zoals e-commerce, energie, farmacie, schoonmaak en vastgoed. In het verlengde hiervan treedt het bedrijf voor haar klanten op als consultant en strategisch sparringpartner. Door de aard van de werkzaamheden is het bedrijf niet gebonden aan de huidige locatie. 

Kansen 

Doordat de afgelopen tijd de gemiddelde functieverblijftijd gedaald is en er grote krapte is in de arbeidsmarkt is er veel vraag naar persoonlijke ontwikkeling en opleidingen. Dit biedt mogelijkheden om verder te groeien. Daarnaast zijn er internationaal gezien in Duitsland relatief weinig trainingsbureaus waardoor ook hier kansen liggen om te groeien.     


Onderscheidend vermogen

Unieke trainingen 

De trainingen zijn door het bedrijf zelf ontwikkeld waarbij in grote mate sprake is van maatwerk. Dit betekent dat elke training qua opzet en casuïstiek volledig ingericht is op de uitdagingen van de desbetreffende klant en markt waarop zij actief zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van de vertaalslag van theorie naar operationeel werkgedrag.  

Klantenbestand 

Het bedrijf heeft een toonaangevende positie verworven en daarmee een grote, loyale en diverse klantenkring opgebouwd in Nederland en België, waarbij geldt dat veel van de klanten internationaal actief zijn. Er is veelal sprake van jarenlange samenwerkingsverbanden met repeterende opdrachten.   

De trainers 

De trainers van het bedrijf zijn te omschrijven als zelfstandige en ervaren professionals die zich elk in grote mate gecommitteerd voelen aan het bedrijf. Dit maakt het bedrijf zeer flexibel.   


Overig

Dit bedrijf is interessant voor strategische kopers die de ambitie hebben om het bedrijf verder te laten groeien. Hierbij kan het bedrijf zowel een aanvulling vormen voor het huidige portfolio als een uitbreiding bieden naar nieuwe markten en klanten. De transactie betreft de verkoop van 100% van de aandelen.


Gespecialiseerd trainingsbureau
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.