14/12/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit is een mooie kans om een positie te verwerven of te versterken in incasso- en gerechtsdeurwaardersactiviteiten. De onderneming bestaat ruim 35 jaar en is gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen en het uitvoeren van daaruit voortvloeiende (ambtelijke) deurwaardersactiviteiten. Hiernaast bestaan de activiteiten, in mindere mate, ook uit het adviseren bij juridische- en creditmanagement gerelateerde vraagstukken (o.a. audits) en het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van debiteurenbeheer voor opdrachtgevers.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen en het uitvoeren van daaruit voortvloeiende (ambtelijke) deurwaardersactiviteiten. Hiernaast bestaan de activiteiten, in mindere mate, ook uit het adviseren bij juridische- en creditmanagement gerelateerde vraagstukken (o.a. audits) en het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van debiteurenbeheer voor opdrachtgevers.


Overig

De huidige eigenaren willen hun belang in het bedrijf verkopen en geen van de huidige eigenaren wil het bedrijf zelfstandig voortzetten. Ook is er geen potentiële opvolger vanuit het bedrijf. De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel een Aandelentransactie als een Activa transactie. De aandelentransactie heeft de voorkeur.


Incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor
Regio
Zuid-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 1.000.000