Profiel nr. 104806

Sportspeciaalzaak in fietskleding voor race, MTB en (e) bike, accessoires (schoenen, helmen, etc.) en regenkleding gevestigd in het Westland,

07/09/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Sportzaak

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze sportspeciaalzaak is een grote winkel van ruim 260m aan a-merken fietskleding en accessoires. Totale oppervlak van het bedrijf is 360m2. Hier bieden wij voor diverse groepen fietsers een ruim assortiment aan. De adviserende functie die wij hebben wordt zeer gewaardeerd door onze bezoekers. De voordelen ten opzichte van online bestellen worden door onze klanten steeds zelf benadrukt. Ruime paskamers (4) met spiegels zodat privacy gewaarborgd wordt. Ook dit wordt als zeer prettig ervaren door dames die nu graag komen passen. De uitstraling van de winkel mag zeker uniek genoemd worden. Deze is voor de volgende ondernemer instapklaar. Schermen aan de muur met mooie content van de leveranciers, een heuze espressohoek met een machine waar menig horecaondernemer nog jaloers op is. Onlangs zijn we nog brandstore geworden van een van de grootste toonaangevende merken in de fietskleding branche.   


Activiteiten van het bedrijf

Verkoop van alles wat met fietsen te maken heeft, maar geen fietsen. Assortiment bestaat uit kleding, regenkleding, helmen, schoenen, voeding, brillen, fietstassen, accessoires zoals sloten, bidons, fietspompen etc etc.


Onderscheidend vermogen

De persoonlijke aanpak en adviserende verkoop spreekt onze gasten erg aan en zorgen in 90% voor een aankoop. De inrichting van de winkel zorgt voor een stuk fietsbeleving, men komt vaak nog even binnen kijken. Ruim assortiment en een goede voorraadpositie.


Overig

Het is geen probleem om na de verkoop een aantal dagen per week te helpen met opstarten, personeel is flexibel en geen verplichting tot overname hiervan. Het bedrijf is met name interessant voor de gedreven sportieve ondernemer met een passie voor fietsen. De groeikansen liggen met name in het opzetten van een webshop en het uitbouwen van social media activiteiten. Een gedeelte financiering van de overnameprijs is bespreekbaar. Overnamesom is € 140.000,00 (inventaris en goodwill) en exclusief de (fluctuerende voorraad)


Sportspeciaalzaak in fietskleding voor race, MTB en (e) bike, accessoires (schoenen, helmen, etc.) en regenkleding gevestigd in het Westland,
Regio
Zuid-Holland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.