26/04/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Waterrecreatie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wil jij je leven omgooien. Wonen en werken op de mooiste lokatie van Rotterdam. Wij bieden ons fantastisch schip te koop aan. Naast het leven op het water biedt dit schip ook een mooie exploitatie mogelijkheid. Het schip is geheel ingericht om zowel feesten en partijen te organiseren als ook in te zetten als bed & breakfast locatie. Met ruime eigen kapiteinshut met bubbelbad om zelf te wonen. 

Voor een uitgebreide uitleg, bezichtiging en foto’s kunt u contact opnemen met dit profiel.  


Activiteiten van het bedrijf
  • Wonen & Werken 
  • Bed & Breakfast
  • Bedrijfsfeesten & Dansfeesten 

Onderscheidend vermogen

Ligging en conditie van het schip in de Veerhaven te Rotterdam zijn zeer goed. 

Daarnaast hebben we een contract met een Rotterdamse schipper wat mee overgenomen kan worden. 

Alleen wonen op het schip kan natuurlijk ook. Maar het feit dat je ook nog inkomen met het schip kan genereren maakt het natuurlijk erg interessant. Wij  moeten het schip met pijn in ons hart verkopen… Maar de rek is er voor ons na twee Corona jaren zonder enige overheidssteun uit en dus gunnen wij het aan mensen die met frisse wind ons werk kunnen afmaken. Let op! financiering van een schip is een lastig proces dus alleen met eigen vermogen is het schip over te nemen. 


Overig

Durf jij/jullie het roer om te gooien en in te stappen in een nieuw avontuur, dan is dit de uitgelezen kans. Helaas heeft Corona ons de das om gedaan en moeten wij nu dit fantastische schip verkopen, waar wij twee jaar, met heel onze ziel en zaligheid aan hebben gewerkt en wat in een topcondities verkeerd, voor een schip van deze leeftijd. 

Inclusief inventaris twv Euro 60.000,-waarvan een groot gedeelte nieuw is. Waaronder volledige professionele keukeninrichting en nieuwe professionele muziekinstallatie. Nieuwe slaapvertrekken, matrassen en beddengoed. Nieuw Horeca meubilair, glaswerk en borden. Compleet geautomatiseerd kassa systeem etc. etc. Technisch is het schip in gezonde conditie en zijn bijna alle onderdelen gereviseerd of vakkundig onderhouden (bonnen zijn in te zien).


Afbeeldingen
Leuke woon/werk opportunity
Regio
Nederland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
500.000 - 1.000.000