Profiel nr. 104320

Zeer goed lopend watersport/snorkel bedrijf

18/10/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Caribisch Gebied

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Waterrecreatie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Compleet en zeer winstgevend bedrijf te koop op Bonaire: Ons bedrijf is reeds al jaren een begrip op Bonaire en ver daarbuiten.

Sinds enige jaren op nummer 1 op Tripadvisor, alwaar gasten hun ervaringen delen.

Wij verzorgen georganiseerde snorkeltours met onze motormaran, aangedreven door 2 buitenboordmotoren met elk 140 PK. De boot betreft een oude zeilboot die naar onze wensen in 2017 op maat gemaakt is om zo altijd de perfecte snorkeltours te organiseren. De boot is 12 meter lang en 4.35 meter breed. Heeft voor 30 mensen ruime zitplaatsen waarvan een gedeelte overdekt is (vinden veel mensen fijn ivm de zon). De boot heeft 2 prachtige grote trappen aan de voorkant waardoor het zeer makkelijk is om in en uit het water te gaan en dus voor iedereen toegankelijk.

Het bedrijf wordt compleet verkocht, inclusief alle toebehoren. Vergunningen, veiligheidscertificaten, snorkeluitrusting, zuurstofkit, AED, nieuwe website met eigen boekingssysteem waar gasten eenvoudig hun trip kunnen boeken. Tevens contracten met de cruiseboten, dat wil zeggen 2 of 3 trips per dag. (dus 60-90 mensen per dag).


Activiteiten van het bedrijf

Verzorgen van snorkeltrips rond klein Bonaire. Dit zijn gegidste trips in kleine groepen en er wordt altijd heerlijk met de stroming mee gesnorkeld aangezien de boot meedrift met de groepjes. Wij doen zowel dag als sunset-avond snorkeltrips in het donker alwaar de gast een hele andere dimensie krijgt van het onderwaterleven rond klein Bonaire. Uiteraard verzorgen wij ook privétrips.


Onderscheidend vermogen

Het mooie van Bonaire is dat het 365 dagen per jaar zomer is en er iedere dag gesnorkeld/ gevaren kan worden.

Ons bedrijf staat sinds een aantal jaren op nummer 1 tripadvisor. We hebben een uitmuntende staat van dienst en een zeer goede naam. Uitbreiding is tevens ook mogelijk. We hebben contracten met de cruiseboten die Bonaire ook veelvuldig aandoen. Op Bonaire mag niet geankerd worden met de boot en zijn er dus vaste mooring- ankerplaatsen. Deze zijn regelmatig bezet door andere boten, bij de Seacow is het dus niet nodig om een ankerplaats te gebruiken aangezien de boot zeer wendbaar is en wij gemakkelijk overal kunnen snorkelen waar wij willen in het marinepark van Bonaire


Overig

Voor meer informatie bezoekt u onze website alwaar leuke foto’s en filmpjes op staan. Tevens kunt u op tripadvisor of op google onze naam zoeken en de ervaringen lezen van onze gasten.


Afbeeldingen
Zeer goed lopend watersport/snorkel bedrijf
Regio
Caribisch Gebied
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
250.000 - 500.000