Profiel nr. 104141

Businesspartner unieke energiebesparingsoplossing

18/02/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Economische en organisatieadviesbureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Hydromx® is een innovatieve vloeistof voor koel- en verwarmingssystemen, gebaseerd op nanotechnologie. Nanodeeltjes zorgen voor een radicale verbetering van de opname en afgifte van warmte t.o.v. water. Die eigenschap levert forse besparingen op in het energieverbruik. Daarnaast bied de vloeistof vorstbescherming, stopt corrosie, kalkaanslag en vervuiling. Bij gebruik van Hydromx® gaat de capaciteit van verwarmingsystemen omhoog, de levensduur wordt verlengd, er is minder onderhoud nodig en er kan aanzienlijk op energieverbruik bespaard worden. Hydromx® is de enige bewezen langdurig stabiele nanovloeistof voor koel- en verwarmingssystemen die op de markt is. Ze heeft een sterke basis in o.a. Amerika en is startend in Europa.


Activiteiten van het bedrijf

Hydromx produceert zelf vanuit Amerika en bewerkt de markt wereldwijd met een agent- en distributeursstructuur. In Nederland zijn 2 agenten werkzaam, waarvan ik 1 ben. Activiteiten van de agenten zijn het introduceren van Hydromx bij mogelijke klanten, mogelijk door testen de enorme energiebesparing (ca. 20-35% te laten zien). Klanten kunnen indirecte partijen zijn zoals: architecten of adviseurs, maar ook via installateurs of bijv. de eindklanten in de kassenbouw of bouwondernemingen. Als agent ontvangen we een aantrekkelijke provisie.


Onderscheidend vermogen

Voor koel- en verwarmingssystemen geldt het volgende:

  • forse besparingen op in het energieverbruik
  • vorstbescherming 
  • stopt corrosie, kalkaanslag en vervuiling
  • de levensduur wordt verlengd van de installaties
  • er is minder onderhoud nodig

Overig

Als 1 van de 2 agenten van Hydromx in Nederland heb ik de exclusieve rechten om ze te representeren. Hierbij kan ik wel ondersteuning gebruiken van een (aantal) partijen/ ondernemende mensen die zich in zetten voor verduurzaming en zowel een commerciële als technische achtergrond plus netwerk hebben. Ze kunnen voordelig als aandeelhouder in de B.V. toetreden en delen in de opbrengsten. 


Businesspartner unieke energiebesparingsoplossing
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000