Profiel nr. 104105

Groeiend Werving & Selectie bureau/Uitzendorganisatie in Hippische branche

25/07/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Locatie anoniem

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ons bedrijf bestaat sinds 2016 en is een groeiend bedrijf in de Flexbranche. In onze niche branche zijn wij inmiddels een begrip als het gaat om het werven & selecteren van de juiste kandidaten voor alle mogelijke functies binnen onze tak van sport. Werving & Selectie/Uitzenden/stagiaires/ZZP-ers/vacature platform in binnen en buitenland. Dit bedrijf is klaar voor de volgende stap van groei en hiervoor zoeken wij een gedreven ondernemer. 


Activiteiten van het bedrijf
  • Werving & Selectie
  • Uitzenden (nauwe samenwerking met een erkend back-office bureau)
  • Vacature plaatsingen wereldwijd mogelijk (direct online afrekenen)
  • Meerdere omzet kanalen
  • Uitbreidingsmogelijkheden door bijvoorbeeld opzetten franchise fomule of eigen vestigen verspreid door Nederland en/of buitenland

Onderscheidend vermogen

Als recruiter en vacature platform zijn wij nauw betrokken bij onze klanten en kandidaten. Ons bedrijf is echter zo ingericht dat deze relatief eenvoudig over te nemen is door een ondernemer/startend ondernemer met passie en affiniteit in deze mooie branche. Een belangrijk aspect is dat een eventuele opvolger enige kennis heeft van de hippische branche en de "paardentaal" spreekt. Daarnaast is affiniteit/kennis met het flexwerken uiteraard mooi meegenomen. Geen personeelskosten en bedrijfspanden over te nemen. Geen bankschulden, geen overige schulden. Een gezond groeiend bedrijf met een enorme potentie voor de toekomst. Niet gebonden aan vestigingsplaats. Je neemt een bedrijf over waarvan de basis staat als een huis! Een splinternieuwe internationale website, CMS systemen, bestaande back-office die al vanaf dag 1 met ons samenwerkt, online uren systeem, een facebookpagina met veel leden, LinkedIn, Instagram, Twitter.


Overig

Jij als potentiële koper hebt ervaring, maar minimaal interesse in deze mooie tak van sport (hippisch)waar in Nederland alleen al miljarden in omgaan. Jij hebt enige ervaring met online marketing, klanten contacten, flexwerk en kennis van de Uitzend CAO. Heb je deze kennis niet of niet voldoende dan zijn wij bereid je hierin volledig te begeleiden voor een bepaalde periode. Waarom verkopen als het zo ontzettend gaaf is wat dit mooie bedrijf doet? Na 5 jaar werkzaam in dit bedrijf en 13 jaar binnen een nog ander bestaand bedrijf, zijn wij toe aan een andere route. Een nieuwe uitdaging die wij alleen kunnen realiseren als wij afscheid nemen van onze huidige zakelijke activiteiten.100% focus op het onbekende. Ondernemer met passie voor de paardensport, maar niet alles vanaf de grond willen opbouwen?? Dan is dit je kans!!!  


Groeiend Werving & Selectie bureau/Uitzendorganisatie in Hippische branche
Regio
Locatie anoniem
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000