Profiel nr. 104041

Logistiek dienstverlener met toegevoegde waarde, eigen magazijn, douaneondersteuning en internationaal verzend- en expeditiebedrijf

23/12/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Nederland

Ook interessant voor

West-Nederland

Algemene informatie

Branche

Transport

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

> 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 500.000 - € 1.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze organisatie, die al meer dan 20 jaar op de markt is, beschikt over een opslagfaciliteit van 7.000m2 en is gevestigd in het zuidwesten van Nederland.

De logistieke diensten die deze organisatie aanbiedt variëren van warehousing, voorraadbeheer, orderverwerking tot value added services zoals verpakken, classificeren, assembleren, testen, kwaliteitscontrole en reparaties. De organisatie levert aan meer dan 40 landen wereldwijd.

Deze organisatie is ook een onafhankelijke en ervaren expediteur die wereldwijde verzendings- en distributiediensten van vracht over water, land en lucht aanbiedt, evenals opslag. De organisatie behandelt ook alle douaneformaliteiten voor import export naar landen in de EU.

 


Overig

De organisatie heeft momenteel tussen de 15 en 20 vaste medewerkers en schaalt op met flexwerkers wanneer dat nodig is. De locatie kan eenvoudig worden uitgebreid met extra locaties. De verwachte omzet voor 2021 is ruwweg 10 miljoen euro met een EBITDA van ca. 1 miljoen euro.

De eigenaar richt zich graag op andere activiteiten en zal zorgen voor een soepele overgang.

Een unieke kans voor een strategische koper om zijn bedrijf uit te breiden en gebruik te maken van het full-service platform dat deze organisatie te bieden heeft.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)


Afbeeldingen
Logistiek dienstverlener met toegevoegde waarde, eigen magazijn, douaneondersteuning en internationaal verzend- en expeditiebedrijf
Regio
Zuid-Nederland
Branche
Transport
Type
Te koop aangeboden
Omzet
> 5.000.000
Overname
N.o.t.k.