23/11/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een koffiebar, een theehuis, een tostibar, nee in een chocoladebar verkoop je als horeca ondernemer alles wat gasten blij maakt. Dit vanuit chocolade als hoofdproduct, een geluksproduct pur sang.


Activiteiten van het bedrijf

Chocolade in pure vorm Bij de chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan diverse soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, tostis en andere lekkernijen. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. De chocolade en de aanverwante producten worden op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. Als basis van onze chocoladeproducten hebben we altijd 4 soorten chocolade in vloeibare vorm in de bar.


Onderscheidend vermogen

Totaalbeleving In de trendy bars die zijn ingericht door de formule staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De slimme formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De chocoladebar is een absolute totaalbeleving. 


Overig

Ben je ondernemend en heb je affiniteit met chocolade dan past deze formule bij jou. Vanuit de formule bieden we je een opleiding en begeleiding naar de opening van jouw eigen vestiging. De formule is reeds succesvol actief in België, Duitsland en Nederland met in totaal 5 vestigingen. 


De chocoladebar van Nederland
Regio
Nederland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000