Profiel nr. 103839

Financiële partner gevraagd voor High-End Appartementencomplex op toplocatie Curaçao

17/11/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Caribisch Gebied

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Architect

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 500.000 - € 1.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Voor de ontwikkeling en realisatie van een kleinschalig appartementengebouw bestaande uit 8 luxueuze appartementen komen wij graag in contact met een financiële partner. Het project op Curaçao is direct gelegen aan de Caribische Zee, midden in de toeristische zone en op steenworp afstand van het centrum met tal van culturele bezienswaardigheden, winkelcentra, horeca en recreatie. Het gebied is voor investeerders een gewild herontwikkelingsgebied. De high-end afgewerkte appartementen met een vloeroppervlakte van gemiddeld netto 118 m2 worden volledig turn-key opgeleverd en beschikken over o.a. 2 slaapkamers, 2 badkamers, gastentoilet, living met open keuken en een royaal balkon met zicht over de Caribische Zee. Het gebouw biedt een gemeenschappelijk strand, aanlegsteiger en tevens een rooftop in beach club sferen, compleet met infinity-zwembad, buitenkeuken, barretje, bbq plaats, sanitair, palmbomen, relaxchairs, etc, etc,. Op de begane grond zijn de parkeerplaatsen en de bergingen gesitueerd.


Activiteiten van het bedrijf

Alle benodigde vergunningen zijn reeds in ons bezit en er kan direct met de bouw worden aangevangen. De oplevering van de appartementen staat gepland voor december 2022.   Financiële informatie: Verkoopopbrengst  € 5.985.000,- Aankoop locatie  € 1.230.000,- Bouwkosten  € 2.095.000,- Ontwikkelkosten  € 350.000,- Totale uitgaven  € 3.675.000,- Winstbijdrage € 2.310.000,-  Het object valt onder de SPF (Stichting Particulier Fonds) regeling, er behoeft derhalve geen BTW en/of overdrachtsbelasting te worden betaald.


Onderscheidend vermogen

Voor de aankoop van de grond en de ontwikkeling is er een kortstondige kapitaalbehoefte van € 1.580.000,-. Wij verwachten dit bedrag binnen een jaar terug te kunnen betalen vanuit de verkoopopbrengsten. De bouwkosten worden voldaan vanuit de verkoopopbrengsten. Wij bieden de financiële partner een substantieel aandelenpakket in de werkmaatschappij aan.


Overig

Onze opdrachtgever, een Nederlandse onderneming, beschikt over verschillende overzichtelijke projecten of meer prestigieuze projecten binnen het Caribisch Gebied. Gezien het prille stadium kan nog worden deelgenomen binnen deze projecten.     Heeft u interesse?  Neemt u gerust contact met ons op. Er ligt een investeringspropositie voor u klaar.


Financiële partner gevraagd voor High-End Appartementencomplex op toplocatie Curaçao
Regio
Caribisch Gebied
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.