Profiel nr. 103714

Bedrijf in verhuur/ verkoop zijden bloemen

28/10/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Limburg
  • Zeeland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Bloemenspeciaalzaak

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De aangeboden onderneming is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van zijden bloemstukken aan bedrijven en is opgericht in 1989. Op dit moment is er een enorme hype in zijden bloemen dus het bedrijf heeft vele groeimogelijkheden en is volledig startklaar om over te nemen. Het bestaat uit een groot bestand vaste klanten waarvan vele al vanaf de oprichting huren.

Ter overname is er een grote voorraad zijden bloemstukken, computersysteem, auto en aanverwante artikelen. Eigenaresse wil zich na jaren met heel veel plezier te hebben gewerkt gaan toeleggen op andere activiteiten buiten de zijden bloemen branche.

 


Activiteiten van het bedrijf

Gespecialiseerd in de verhuur van zijden bloemstukken aan bedrijven met vaste contracten. Het is een verhuursysteem wat bestaat uit verschillende maten bloemstukken waar de klant uit kan kiezen. Er kan gekozen worden voor een omruil per maand, 2, 3 of 6 maanden afhankelijk van de wens van de klant. 

Wij verzorgen ook zijden bloemstukken voor verkoop en hebben een uitgebreid assortiment zijden planten.

 


Onderscheidend vermogen

Bedrijven zijn steeds meer bezig om een warmer uitstraling te creëren voor hun werknemers en klanten en daar past het huren of kopen van zijden bloemstukken perfect in .

Sinds de corona crisis zijn wij ook gestart met prive verhuur en daar liggen veel groeimogelijkheden. Ook zijn er nog veel mogelijkheden via social media.

Het bedrijf is instapklaar en is niet gebonden aan een vaste vestigingsplaats omdat de klanten zich in het hele land bevinden.


Overig

Bedrijf is geschikt voor een creatief en trendgevoelig persoon. Het is niet noodzakelijk dat iemand uit de bloemenbrache komt. Bij overname kunnen wij ondersteuning in overleg geven. Het bedrijf is zeer geschikt voor een startende ondernemer of wil je als partners samen iets ondernemen, dan is dit bedrijf daar ook heel geschikt voor.


Afbeeldingen
Bedrijf in verhuur/ verkoop zijden bloemen
Regio
Noord-Brabant
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000