14/09/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Limburg
  • Zeeland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Reclamebureau, communicatiebureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het idee voor deze app is tot stand gekomen tijdens een wereldreis (pre-corona). Er is een grote groep professionals die naast hun dagelijkse routine hun marketing en communicatie kennis willen delen (denk bijvoorbeeld aan mensen op reis of die woonachtig zijn in het buitenland). 

Wij hebben een tool bedacht om deze kennis makkelijk beschikbaar te maken voor bedrijven. Dit scheelt bedrijven tijd en geld bij het bedenken van nieuwe producten, diensten of communicatie uitingen. De tool is inmiddels gebouwd en is toe aan de tweede ontwikkelingsfase en vervolgens de market entry. 


Activiteiten van het bedrijf

De applicatie moet ervoor gaan zorgen dat een gevarieerde groep professionals hun kennis breed in kunnen zetten, bijvoorbeeld in het sociale domein. Bedrijven en organisaties kunnen middels een eenvoudige tool hun product, dienst of uiting laten beoordelen. 
  
De app draait stand-alone. De bedrijven zorgen zelf voor input en de beoordelaars krijgen deze te zien zonder tussenkomst van de organisatie. Hierbij kan een bedrijf aangeven door hoeveel personen de input beoordeeld dient te worden. 

 


Onderscheidend vermogen

Deze SaaS oplossing zit tussen een marketingbureau en een onderzoeksbureau in. Gezien de potentiële vraag en het aanbod icm met een locatie onafhankelijke bedrijfsvoering biedt deze tool veel kansen voor iemand die tijd en geld durft te investeren.


Overig

We zijn op zoek naar een MBI-kandidaat met een groot relevant netwerk, die zich actief bezig gaat houden met het binden van klanten (bedrijven). De ideale kandidaat heeft een achtergrond in marketing & communicatie en durft te ondernemen. We zoeken een sterke partner die voor een minderheidsbelang van 40% €20.000 wil investeren in de tool. 


Marketing communicatie app
Regio
Noord-Brabant
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000