Menu

Profiel nr. 103479

Koffie en thee speciaalzaak / klein horeca en accessoires in toeristische omgeving

17/12/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Zeeland

Ook interessant voor

 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Op 30 mei 2014 hebben wij onze koffie en thee speciaalzaak geopend. Dit omdat wij vonden dat het tijd werd om in Zeeland zoiets te kunnen bieden waar vraag naar was. Op een A1 locatie in prachtig pand t.o de HEMA en naast het Kruidvat en in één van de mooiste monumentensteden van Nederland zijn wij begonnen en hebben het uitgebreid tot wat het nu is. In het begin vonden veel mensen het gedurfd maar al gauw bleek het zeer goed aan te slaan. Met een groot schare aan vaste klanten en nog steeds groeiend. Tevens zijn er een groot aantal buitenlandse klanten die regelmatig terug keren voor onze koffie, die wij tevens aanbieden in onze knusse kleinschalige schenkerij. 


Activiteiten van het bedrijf

Buiten div. soorten koffie en thee (in eigen huisstijl), bieden wij ook chocolade en streekproducten aan. Dit alles wordt gecompleteerd door mooi serviesgoed en alles wat hier voor nodig is. Variërend van theefilter, theepotten tot volautomaat koffiemachines en van pistonmachines, koffiemolens tot percolators. Het mooie van veel artikelen is dat wij er het alleenrecht voor hebben. Niet alleen op producten maar ook onderhoudsartikelen die telkens terug keren. Ook zijn er een groot aantal buitenlandse klanten die regelmatig terug keren. En in onze knusse kleinschalige schenkerij bieden wij plaats aan 16 personen (4 tafels) waar men kan kiezen en genieten van wat wij bieden aan thee +/- 80 soorten en heerlijke koffie. Tevens een perfecte ruimte om Hightea's e/o Barista cursussen te verzorgen.


Onderscheidend vermogen

Door de diversiteit van producten en de totale uitstraling van de winkel is dit een uniek aanbod. Met zomers een zeer grote massa aan toeristen, voor wie dit soort winkels een lust voor het oog zijn en in de winter het vertrouwen op de grote aantallen vaste klanten.


Overig

Onze kenmerken zijn het continue veranderen en aanpassen van situatie of periode om het zo interessant mogelijk te houden, zodat ook de vaste klanten steeds weer verrast blijven bij binnenkomst. Dit alles is geregistreerd doordat wij het landelijke PIGGY spaarsysteem gebruiken waardoor er altijd contact kan worden gezocht met klanten. De reden dat wij ons mooie bedrijf ter overname aanbieden is het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Bent u op zoek naar een uniek concept en een geweldige instapklare winkel laat het ons weten. U zult versteld staan.


Koffie en thee speciaalzaak / klein horeca en accessoires in toeristische omgeving
Regio
Zeeland
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.