01/03/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

  • Utrecht
  • Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Bouwindustrie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onderneming een MKB-bedrijf in zonwering B2B, ziet kansen voor verdere uitbouw van het bedrijf.

De onderneming heeft meerdere vestigingen, met locaties in het midden en oosten van het land. De producten worden in eigen bedrijf geproduceerd en aangevuld met producten van andere leveranciers. Er wordt gewerkt met een klein vast team, aangevuld met een flexibele schil.

Aansluitend op de ambitie om de onderneming te vergroten, zoekt de ondernemer een MBI-kandidaat. Deze zal zich onder leiding van de huidige eigenaar actief inzetten voor groei van de onderneming. Aanvankelijk liggen de werkzaamheden in de verkoop van de producten en in de assistentie van de bedrijfsvoering.

Bij gebleken geschiktheid en behaalde targets, wordt de mogelijkheid geboden om toekomstig aandelen in fasen te verwerven en mede-eigenaar te worden. Eventueel kan daarna de onderneming overgenomen worden, bij pensionering van de huidige eigenaar.


Overig

De kandidaat dient te beschikken over, ruime werkervaring in de sector van de onderneming en heeft een aansluitend netwerk met contacten. Daarnaast is er een goed en aantoonbaar commercieel trackrecord, bij voorkeur met projectmatige aanbesteding.

Reacties hierop met inzenden van CV en schriftelijke motivatie, ontvangen wij graag. Neem contact met ons op via de reactie knop. Indien dit voldoende aanleiding geeft, wordt nadere informatie over de onderneming verstrekt na ondertekening van een geheimhoudingovereenkomst. Een bericht hierover wordt binnen 4 weken verstuurd. De ingezonden informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld en wordt vernietigd als het niet tot verdere resultaten leidt.


MBI productiebedrijf zonwering
Regio
Gelderland
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.