Profiel nr. 103429

Kinderopvangorganisatie – Dagverblijf/BSO

26/08/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Kinderdagverblijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De kinderopvangorganisatie verzorgt sinds januari 2016 kwalitatieve kinderopvang. De organisatie biedt dagopvang voor kinderen in de groepen 0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar. Buitenschoolse opvang wordt aangeboden voor kinderen van 4 tot 12 jaar gedurende 52 weken per jaar. De structuur van de onderneming sluit aan op de behoefte aan kleinschalige, kindvriendelijke opvang. De onderneming biedt haar opvang aan op 2 locaties in de gemeente Den Haag.

De organisatie beschikt voor zowel het kinderdagverblijf (KDV) als de buitenschoolse opvang (BSO) over een pedagogisch beleidsplan. Een team van enthousiaste pedagogisch medewerksters werkt dagelijks aan de ontwikkeling van de kinderen.


Activiteiten van het bedrijf

De locaties worden gehuurd. Zowel de organisatie als de panden voldoen aan alle veiligheids- en inspectie-eisen en -voorschriften. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang beschikken beiden over een ruime omheinde buitenruimte zodat de kinderen daar onder toezicht kunnen spelen.

De kinderopvang is gericht op kleinschaligheid, hoge kwaliteit, flexibiliteit en competitieve tarieven. De organisatie biedt maatwerk om het gezin te ondersteunen. Daarvoor is het belangrijk dat de dienstverlening goed aansluit op de situatie, wensen en behoeften van de ouders.


Overig

De omzet bedraagt ca. € 577.000,-.

 

De eigenaar wil zich gaan focussen op andere – niet concurrerende – activiteiten. Er zal sprake zijn van een aandelentransactie die is gebaseerd op volledig going-concern.

 

De kandidaat-koper kan een solide en actieve speler in de kinderopvangsector zijn, maar ook voor een MBI-er die de bestaande activiteiten wil voortzetten en uitbouwen is deze kinderopvangorganisatie een grote kans.
 

Een bijzonder en kwalitatief zeer hoogstaande, goed renderende kinderopvangorganisatie.

(om zich te kwalificeren zal een kandidaat-koper over voldoende eigen middelen te beschikken)


Afbeeldingen
Kinderopvangorganisatie – Dagverblijf/BSO
Regio
Zuid-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.