Profiel nr. 103419

Verhuis platform met aanverwante diensten zoekt kapitaal

25/08/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Platform / website

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever, een startup, heeft een platform ontworpen om het verhuisproces zo aangenaam mogelijk te maken. Op de website hebben bezoekers een duidelijk overzicht van de te nemen stappen en de aanbieders van goederen en diensten die bij hierbij komen kijken. Door het aanbod te centraliseren wordt de zoektocht een stuk makkelijker en aangenamer. Zo kan een bezoeker vergelijken tussen verschillende transportbedrijven, maar kan er ook meteen opslag of een klushulp worden gereserveerd. Voor verhuizen, opslag en transport wordt een vergelijkingsdienst gebruikt. Een gebruiker kan er ook voor kiezen om een energiecontract of een energie- of woonverzekering af te sluiten en/of gebruikmaken van verschillende aanverwante diensten. Samengevat: via het platform kan men op een efficiënte en overzichtelijke manier het verhuisproces van A tot Z regelen. De dienstverlening die het platform biedt is zowel voor particulieren die gaan verhuizen als voor bedrijven interessant.


Activiteiten van het bedrijf

Verdienmodel   Het verdienmodel komt voort o.a. uit affilatiemarketing, vergelijkingssites, verkoop- en verhuurcommissies woningplatform en dropshipverkopen, terwijl de verhuispakketten kostenloos beschikbaar zijn voor een ieder die hulp zoekt bij het verhuizen.

 


Onderscheidend vermogen

Revenue     De nettowinstverwachting, na belastingen, vanaf het eerste volledige boekjaar kunnen we als volgt weergeven:     boekjaar / omzetprognose / nettowinst 2022  /  € 1.000.000  /  € 590.000 2023  /  € 2.400.000  /  € 1.540.000 2024  /  € 2.800.000  /  € 1.720.000 


Overig

Gevraagde investering   Er is door opdrachtgever reeds geïnvesteerd in de ontwikkeling van het het platform. Er is een extra kapitaalinjectie nodig ter grootte van totaal € 100.000,00 ten behoeve van marketing en werkkapitaal, waarna het platform klaar is voor lancering. Wij bespreken graag met een financiële partij wat voor beiden interessant is: een rente lening of een participatie of een combinatie ervan. De terugbetaling kan plaatsvinden binnen 5 jaar.

Een uitgebreid businessplan en een financiële analyse is uiteraard beschikbaar.


Verhuis platform met aanverwante diensten zoekt kapitaal
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 250.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.