03/08/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit bureau is 35 jaar geleden opgericht door een vraag in de markt. De huidige eigenaar is al 25 jaar meewerkend in het bedrijf. Het is een MKB bedrijf met een leuk klein team van part-time medewerkers.


Activiteiten van het bedrijf

De activiteiten bestaan uit telefoonservice voor veel verschillende bedrijven. Dit varieert van altijd hun telefoon aannemen, tot alleen in de lunchpauze, bij afwezigheid en vakanties.

Ook voeren we secretariaten, waarbij we besturen, eigenaren ondersteunen. Daarnaast verzorgen wij ook de administratie van deze partijen. 


Onderscheidend vermogen

We onderscheiden ons door zeer dienstverlenend te zijn. Bij elk telefoontje nadenken of een bericht voldoende is, of dat er toch beter doorverbonden kan worden. Bij de secretariaten wordt ook zelfstandig nagedacht of er iets gedaan kan worden in het voordeel van de vereniging of het bedrijf. Het klantenbestand is zeer trouw. 


Overig

De koper zou de huidige eigenaar moeten gaan vervangen. Hiervoor zou hij/zij ingewerkt moeten worden, aangezien de eigenaar meewerkt in het bedrijf. Het bedrijf wordt aangeboden door de pensioensgerechtigde leeftijd. 


Secretariaatsbureau in Apeldoorn
Regio
Gelderland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
N.o.t.k.