Profiel nr. 103262

Volledig nieuwe schoonheidssalon (huidkliniek)

29/06/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Kapper / Schoonheidsverzorging

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Na 9 maanden van verbouwing heeft de kliniek in maart 2020 haar deuren geopend. De kliniek bevindt zich in het hart van Amstelveen. Met de grootste zorg, inspanning, planning en investeringen is er een geheel nieuwe kliniek gebouwd met alle moderne voorzieningen en apparatuur. De kliniek heeft een luxueuze uitstraling met een 5 sterren niveau van afwerking, waaronder marmeren wanden, porseleinen vloer, marmeren balie, spiegelwanden, design (inbouw)meubels en zeer professionele apparatuur.


Activiteiten van het bedrijf

In de kliniek worden huidverbeterende/corrigerende behandelingen gegeven. Daarnaast worden er sport gerelateerde trainingen (EMS) gegeven gericht op figuurcorrectie en spierversterking.

De kliniek is in bezit van professionele apparatuur zoals Harmony Pro XL (Alma Lasers) met 6 verschillende handstukken, BTL Emsculpt, Hydrafacial, Venus Legacy, Cryo Cabine, Observ 520 en 2x Miha Body Tec. Er zijn meerdere behandelruimtes door glazenwanden gescheiden, de wanden kunnen geschakeld worden tussen transparant en geblindeerd met één druk op de knop.

Het bedrijf beschikt over actieve en professionele socialmedia kanalen en een professionele website met webshop.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf onderscheidt zich door het aanbieden van zowel verzorgende/corrigerende huid behandelingen als sport gerelateerde trainingen met electro muscle stimulation. Een unieke combinatie waarbij alle behandelingen gericht zijn op een beter, mooier, gezonder en fitter uiterlijk en innerlijk. Doordat alle behandelruimtes gemaakt zijn met glazenwanden kan de klant bij binnenkomst door de hele salon heen kijken. Dit stimuleert de nieuwsgierigheid van de klant en versterkt de klantenbinding. De gecreërde luxe omgeving ervaren klanten als zeer prettig. 


Overig

De eigenaresse heeft besloten tot verkoop over te gaan om persoonlijke redenen. De kliniek opende haar deuren precies op het moment dat Corona haar intreden deed in Nederland. Hierdoor zijn de aanloopverliezen sneller opgelopen dan gebudgetteerd was. Er is een significant opbouwend karakter in de maandelijkse omzetten. Verder zijn er geen personele verplichtingen.

Er is een degelijke fundering gelegd, met de juiste kandidaat kan hier een mooie groei worden gerealiseerd in een steeds populairder wordende markt. 

Kliniek moet echt gezien worden om een goede indruk te krijgen.


Afbeeldingen
Volledig nieuwe schoonheidssalon (huidkliniek)
Regio
Noord-Holland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
250.000 - 500.000