Profiel nr. 103249

Bureau voor entertainment, promotie en merkactivatie

25/06/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Limburg
  • Zeeland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Media en entertainment

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming (BV) is inmiddels ruim 4 jaar actief als fullservice bureau voor entertainment, promotie en merkactivatie met een landelijke dekking. De jaaromzet beweegt zich op een niveau van circa € 700.000 (2019) met een brutomarge van circa 53%. De omzet bestaat voornamelijk uit projecten door structurele samenwerking met solide klanten met landelijke dekking en –met regelmaat- terugkerende evenementen. 


Activiteiten van het bedrijf

Kernactiviteiten zijn de ontwikkeling en uitvoering van entertainment, promotie en merkactivivatie door inzet van freelancers / acteurs / dansers/ eigen materialen / kostuums. De onderneming maakt gebruik van een uitgebreid assortiment materialen (kleding) en uitvoerbare concepten. Voor de uitvoering wordt gebruik gemaakt van databank/netwerk van uitvoerenden. In verband met corona stagnatie 2020 is de vaste eigen personele omvang (projectontwikkeling en uitvoering) afgeschaald. 


Onderscheidend vermogen

De onderneming heeft een sterk imago. Kenmerkend zijn: fullservice, onestop shopping, klantvriendelijk, innovatief, goede kwaliteit van uitvoering projecten, korte communicatielijnen en snelle service. 


Overig

De DGA wil de onderneming verkopen vanwege persoonlijke ambities. Ook omdat de DGA verwacht dat de onderneming, opgenomen in een groter geheel, beter tot zijn recht komt. De DGA is bereid -voor een compacte periode- te ondersteunen bij overdracht, voortzetting en verdere groei. In eerste instantie worden aangeboden: de concepten, artwork (fotografie/dtp) en inventaris (decors en materialen) tegen nader te bepalen koopsom aangeboden. Optioneel worden meeverkocht de handelsnaam, website, social media, klantenbestand en projecten in aanvraag. De onderneming is geschikt voor een strategische koper, met name een evenementenbureau met uitbreidingsplannen. Bijvoorbeeld voor het versterken van haar positie in Nederland. 


Afbeeldingen
Bureau voor entertainment, promotie en merkactivatie
Regio
Noord-Brabant
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.