Profiel nr. 103202

Leverancier van accessoires voor bedrijfswagens

17/06/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Groothandel

Soort bedrijf

Groothandel in auto's en accessoires

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

> 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

> 5.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Dit bedrijf is een toonaangevende speler van accessoires voor bedrijfswagens binnen de automotive industrie. De omzet wordt gerealiseerd via de webshop, via dealerkanalen en directe eindklanten. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid assortiment van producten inclusief een eigen in-house lijn van accessoires en merchandise artikelen. Het bedrijf heeft een zeer goede naam en reputatie opgebouwd in de markt en is geliefd bij haar klanten in Nederland, maar ook zeker in het buitenland, alwaar 60% van de omzet wordt gerealiseerd. Kwaliteit, flexibiliteit en een hoge servicegraad kenmerken deze organisatie alwaar klanten zich zelfs hebben gebundeld in een community.


Overig

Het bedrijf is gevestigd in een eigen pand in de Randstad, maar kan zeer eenvoudig worden verplaatst. Er werken momenteel tussen de 5 en 10 personen bij dit bedrijf.  

Het bedrijf heeft over de laatste jaren een zeer sterke groei van de omzet laten zien van 50% per jaar en momenteel bedraagt de omzet ca. € 7 miljoen. Om de volgende stap te maken is het bedrijf op zoek naar een investeerder of strategische koper om 100% van de aandelen over te nemen voor een bedrag van € 5.990.000. De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben en over voldoende eigen middelen te beschikken. Een unieke kans om samen te groeien!


Afbeeldingen
Leverancier van accessoires voor bedrijfswagens
Regio
Midden-Nederland
Branche
Groothandel
Type
Te koop aangeboden
Omzet
> 5.000.000
Overname
> 5.000.000