Profiel nr. 102779

Administratiekantoor in de kop van Noord-Holland

30/03/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Accountancy, administratie en belastingadvies

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het aangeboden administratiekantoor is onderdeel van een bekende franchiseformule. De centrale organisatie ondersteunt de lokale kantoren met innovatie en vernieuwing, kwaliteitsbevordering en -bewaking, faciliteiten gericht op continuïteit en bereikbaarheid, faciliteiten op het gebied van marketing en reclame en leadgeneratie, en tenslotte enorme inkoopvoordelen. De franchisegever is geen hiërarchische organisatie waarbij het hoofdkantoor dicteert. Daarom is er regelmatig overleg tussen alle aangesloten kantoren om het functioneren van onze formule te evalueren en waar mogelijk te verbeteren. Op deze manier wordt bereikt dat de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor optimaal wordt afgestemd op de behoeften. Bovendien kunnen kantoren onderling op deze wijze hun eigen ervaringen uitwisselen en leren we hier met elkaar van.


Activiteiten van het bedrijf

Als administratief dienstverlener onderhoudt je de relatie met jouw klanten. Je verzorgt de boekhouding of ondersteunt de klant in de verwerking ervan. Je zorgt voor de diverse aangiftes en onderhoudt de relatie met de belastingdienst. Daarnaast verstrek je pro-actief en periodiek managementinformatie aan jouw cliënten, spreekt resultaten door en adviseert waar mogelijk over verbeteringen.


Onderscheidend vermogen

Je beschikt over een aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO-niveau. Het inrichten en voeren van een boekhouding moet je beheersen. Je dient te beschikken over minimaal affiniteit met fiscale wetgeving en vraagstukken (iedere kandidaat van de formule volgt een gedegen aanvangsopleiding en vervolgtrainingen). Je bent mensgericht en wordt er blij van om klanten te helpen bij financiële en fiscale vraagstukken. Zelfstandig werken is voor jou een pre en zelfmanagement is dan ook geen probleem. Je bent flexibel en integer. Je bent bereid te opereren binnen de contouren van de landelijke faciliteiten en je ziet de meerwaarde hiervan voor de kwaliteit en continuïteit van jouw eigen presteren. Natuurlijk ben je loyaal aan de ambities van de formule.


Overig

Het betreffende kantoor wil een overnametraject ingaan waarbij een deel van portefeuille op korte termijn wordt overgedragen met als einddoel na en paar jaar overname van de gehele portefeuille. De kandidaat gaat meewerken in het over te nemen kantoor zodat klanten al kunnen wennen aan het nieuwe gezicht . Door deze constructie kan de persoon een vliegende start maken en wordt het afbreuk risico geminimaliseerd.


Administratiekantoor in de kop van Noord-Holland
Regio
Noord-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.