24/09/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Algemene informatie

Branche

Bedrijfsruimten

Soort bedrijf

Kantoorgebouw

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname aangeboden 2 BV's, zijnde BV 1 als houder van het Onroerend Goed en BV 2 als exploitatiemaatschappij van het Onroerend Goed.


Activiteiten van het bedrijf

Het betreft hier een vastgoed BV met daarin een redelijk groot kantorenpand, op een mooie plek op een klein bedrijventerrein.. Kantoorruimte is grotendeels verhuurd. Pand beschikt ook over een bedrijfsruimte. In het pand is ook woonruimte aanwezig. 


Onderscheidend vermogen

Vriendelijke familiaire sfeer, weinig verloop, groot parkeerterrein, goede algemene voorzieningen, spreekkamers en vergaderruimte separaat bij te huren. Gelegen op een  klein bedrijventerrein centraal in Nederrland, vlakbij oprit A12. Naastgelegen groot bedrijventerrein nu volop in ontwikkeling. Totale bruto oppervalkte circa 2.400 m², netto 2.200 m². Kantoorruimte circa 850 m², bedrijfsruimte circa 615 m², woning 120 m², 45 parkeerplaatsen.


Overig

Het pand is zowel geschikt als beleggingsobject maar ook heel goed bruikbaar voor een service aanbieder zoals bijvoorbeeld een administratie- of een verzekeringskantoor, die op deze wijze de niet zelf benodigde kantoorruimte kan verhuren aan derden, die mogelijk ook weer klanten kunnen worden. Door de ontwikeling van het naastgelegen bedrijventerrein, veel kleine bedrijfsunits, ook volop mogelijkheden om daar nieuwe klanten te werven. Door de aanwezigheid van een bedrijfsruimte in het pand zou het object ook geschikt zijn voor een cateraar, voor wie volop mogelijkheden zijn tot klantenwerving.


Vastgoed B.V. met luxe kantoorpand
Regio
Midden-Nederland
Branche
Bedrijfsruimten
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
N.o.t.k.