Profiel nr. 102661

Full service creatief communicatiebureau (met oorsprong in grafische vormgeving)

02/03/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Reclamebureau, communicatiebureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 250.000 - € 500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De aangeboden onderneming is een full service, creatief, communicatiebureau dat werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers aan verrassende concepten, campagnes en reguliere communicatie voor zowel online als offline kanalen en middelen. In 25 jaar heeft het bureau een indrukwekkend portfolio opgebouwd op het gebied van interne en externe communicatie.


Activiteiten van het bedrijf

Het bureau heeft een grote diversiteit in klanten en is vooral sterk vertegenwoordigd in finance (en met name pensioenen) & zakelijke dienstverlening, zorg & welzijn en overheid & onderwijs.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf is financieel kerngezond en de organisatie staat als een huis. Door een persoonlijke benadering gekoppeld aan kwalitatief goed werk, is er een sterke klantenbinding en zijn de medewerkers zeer betrokken. Creativiteit en inspiratie gaat hand in hand met gedisciplineerd werken in een geoliede projectorganisatie. Kenmerkend voor het bedrijf is dat mensen echt zichzelf kunnen zijn en talenten voortdurend worden ontwikkeld. De onderneming zorgt voor aanstekelijke energie bij haar relaties.


Overig

Reden verkoop: De huidige eigenaar wil meer tijd creëren voor andere uitdagingen. Zijn ambitie is om zich als investeerder en mentor aan meerdere nieuwe initiatieven te gaan binden.

Opvolging: Het bureau is zeer vitaal en kan op eigen kracht succesvol door. Door deze sterke uitgangspositie kan het bureau haar onafhankelijke positie blijven claimen maar ook aansluiten bij een grotere organisatie.

Aangeboden belang: De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm: De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor: Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van de sector die over voldoende middelen kunnen beschikken.


Full service creatief communicatiebureau (met oorsprong in grafische vormgeving)
Regio
Midden-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.