Profiel nr. 102654

Doe het zelf winkel met naast gelegen woning

03/06/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een goedlopende winkel met naastgelegen woonhuis in het zuiden van het land in de assortimenten bouwartikelen, tuinartikelen en dierenbenodigdheden. De winkel heeft een ruime historie en bestaat al vanaf 1982. 


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming bedient haar klanten vanuit een hoofdwinkel en vanuit een filiaal 15 km verwijderd van de hoofdwinkel. De onderneming is aangesloten aan een landelijke inkoopformule (met behoud van 100% eigen ondernemerschap en zeggenschap) en heeft daardoor ook een landelijke uitstraling. 

Het assortiment van de winkel bestaat uit bouwmaterialen, uit tuinartikelen en uit dierenbenodigdheden en is mede gericht op seizoensverkopen (plantenmarkt - vuurwerk).


Onderscheidend vermogen

Naast de hoofdwinkel heeft de onderneming een 2de filiaal in dierenbenodigdheden. Het bied haar klanten een breed assortiment aan. Er zijn volop kansen om de onderneming verder door te ontwikkelen. 


Overig

We zijn op zoek naar een koper die graag binnen de retail actief is of wilt worden en wilt wonen en werken in een landelijkere omgeving. Dit kan een MBI kandidaat zijn, maar ook een bestaande ondernemer die zijn activiteiten verder wenst uit te breiden. De onderneming heeft een goed rendement. Het marktgebied is ruim, mede door het filiaal.   

Wij zijn op zoek naar een koper die deze rijdende trein voort wilt zetten in continuïteit op eigen terrein. Kortom een unieke kans in een woon-werk combi met een prettige woonomgeving met alle faciliteiten.


Doe het zelf winkel met naast gelegen woning
Regio
Zuid-Nederland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
N.o.t.k.