30/11/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

Overijssel

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De huidige ondernemer runt het bedrijf al geruime tijd. Gezien de leeftijd van de huidige ondernemer en de persoonlijke situatie is hij voornemens de onderneming te verkopen.


Activiteiten van het bedrijf

Ter overname aangeboden aluminium constructie bedrijf.

Dit bedrijf is interessant voor een creatief en handige ondernemer een vakman die graag van ontwerp tot eindproduct wil leveren. Wellicht startend of aanvullend op de eigen onderneming.

Dit bedrijf biedt goede en uitdagende mogelijkheden en heeft prima groei potentieel zowel in standaard, maatwerk of als Internet aanbieder..

De verkoop en montage vinden plaats bij particulieren, instellingen en horeca in geheel Nederland en het grens gebied. Er zijn standaard leveringen maar ook volledig in maatwerk naar wens van de klant. Dit laatste is absoluut een groeimarkt.

Een deel van de productie wordt standaard ingekocht en het maatwerk wordt volledig in eigen beheer ontworpen en geproduceerd.


Onderscheidend vermogen

Dit bedrijf is interessant voor een creatief en handige ondernemer, een vakman die graag van ontwerp tot eindproduct wil leveren. Wellicht startend of aanvullend op de eigen onderneming. Dit bedrijf biedt goede en uitdagende mogelijkheden en heeft prima groei potentieel, zowel in standaard werk, maatwerk of als internet aanbieder.


Aluminium constructie bedrijf
Regio
Gelderland
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
N.o.t.k.