05/02/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Groningen

Ook interessant voor

  • Drenthe
  • Friesland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit profiel betreft een verhuisbedrijf uit Groningen wat door heel Nederland en Europa opereert. In het bedrijf is de afgelopen 2 jaar ons management actief geweest.

Als studenten hebben we onze diploma’s afgelopen zomer behaald en kijken we nu vooruit naar de toekomst. We zijn op een punt aangekomen waarop we moeten besluiten wat we met ons bedrijf gaan doen. Hiervoor hebben we een aantal scenario’s overwogen, waarvan de verkoop van het bedrijf er één is.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf focust zich voornamelijk op transportdiensten voor studenten, maar we verdienen het meeste aan klanten die complexere transportdiensten vragen.


Onderscheidend vermogen

Eén van onze sterkste punten is het web platform en het achterliggende algoritme dat we ontwikkeld hebben. Hiermee hanteren we dynamische prijzen, monitoren we aanvragen, houden we de inventaris bij, overzien we werknemers, maken we planningen en genereren we kosten/omzet overzichten. Hierdoor is het bedrijf met weinig moeite en kosten te managen. Het platform is aan te passen met weinig tot geen technische vaardigheden, waardoor het gemakkelijk op verschillende bedrijfsstrategieën ingesteld kan worden. Uiteraard kunnen we assistentie bieden bij het integreren en/of upgraden van het platform voor een nieuw bedrijf.


Overig

De analyse van de omzet en groei van het bedrijf over de afgelopen 2 jaar wijst uit dat het bedrijf een gemiddelde omzet van €12.500 per jaar behaalt, zonder gebruik te maken van betaalde advertenties. 

De vraagprijs voor de onderneming bedraagt € 30.000.


Verhuisbedrijf
Regio
Groningen
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000