21/04/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Recreatie en entertainment

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Juist nu is het moment om in te stappen. De onderneming richt zich nl. op het aanbieden van reizen op het gebied van outdoor-, wintersportactiviteiten en stedentrips voor jongeren. Hoewel de aanvragen voor de wintersportactiviteiten voor begin 2021 momenteel ‘on hold’ staan, staat het team in de startblokken w.b. het aanbieden van de outdoor activiteiten. Deze staan gepland in het voorjaar (april/mei) en het zomerseizoen van 2021. Er is een breed scala aan bestemmingen en reisformules. De onderneming beschikt over eigen terreinen, installaties en materiaal.

Een professioneel en ervaren team van vaste medewerkers en een grote pool van gekwalificeerde instructeurs draagt zorg voor een veilig en goed geregeld reis-, verblijfs- en activiteitenprogramma.

De onderneming richt zich specifiek op jongeren. Dankzij de unieke formule en de volledige ontzorging is de onderneming één van de marktleiders in outdoor- en wintersportactiviteiten in Nederland geworden.


Overig

De onderneming laat al jaren een omzetgroei zien en realiseerde een omzet van € 4,9 miljoen in 2019 met een (genormaliseerde) EBITDA van 5%. De uitbraak van het Corona virus heeft grote invloed op de activiteiten in 2020, maar heeft de onderneming niet doen wankelen. Veel perspectief is aanwezig voor het organiseren van de outdoor activiteiten in 2021.

De onderneming is gevestigd in de Randstad.

Het betreft een aandelentransactie. De koopprijs is nader overeen te komen, waarbij vastgoed eventueel gehuurd kan worden.

De kandidaat-koper is bij voorkeur een solide speler in de reisbranche. Om zich te kwalificeren dient een kandidaat-koper over voldoende eigen middelen te beschikken.

Nu instappen in een reissegment met focus op ontspanning in het post-corona tijdperk!


Afbeeldingen
Buitensport reizen voor jongeren
Regio
Midden-Nederland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
2.500.000 - 5.000.000
Overname
N.o.t.k.