Profiel nr. 102007

Uniek kinderdagverblijf op prachtige locatie

22/09/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Friesland

Ook interessant voor

  • Drenthe
  • Groningen
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Kinderdagverblijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf bestaat dit jaar 20 jaar en is een begrip in de regio. Het bedrijf is gevestigd op een unieke landelijke locatie, een boerderij, waar dagelijks nog koeien worden gemolken.

Het bedrijf ademt "natuur". Veel ouders kiezen voor het kinderdagverblijf omdat kinderen al vroeg kennismaken met de natuur. Kinderen zijn vaak buiten en er wordt nagedacht over gezonde voeding en beweging. Er is een grote buitenspeelruimte aanwezig waar de kinderen onder begeleiding fantastisch kunnen spelen en daarnaast kennismaken met de activiteiten op de boerderij.


Activiteiten van het bedrijf

Het betreft een unieke locatie en het bedrijf staat zeer goed aangeschreven, daarom komen klanten uit de wijde omgeving naar ons toe. De inrichting is warm en heeft een eigen stijl. Er is veel ruimte voor activiteiten met de kinderen zowel binnen als buiten. Het onderhoudsniveau is zodanig dat er op korte termijn geen grote investeringen nodig zijn.


Onderscheidend vermogen

Het betreft een kinderdagverblijf met 3 horizontale groepen van 42 kindplaatsen in de leeftijd van 0-4 jaar. Het bedrijf is gevestigd in het voormalige, geheel verbouwde schuurgedeelte wat wordt gehuurd van de melkveehouder. Het huurcontract is onlangs verlengd met een periode van 5 jaar.


Er wordt gewerkt met een zelfstandig werkend team. De huidige eigenaar is niet werkzaam op de groep. Aan alle voorwaarden van gemeente en GGD wordt voldaan. Het inspectierapport 2020 is in augustus voldoende afgesloten. Sinds de zomer van 2020 is er een sterkte vraag naar plaatsingen. 


Overig

De verkoper heeft besloten dat het tijd is om het bedrijf over te dragen aan een nieuwe eigenaar. De eigenaar heeft nog diverse andere activiteiten. Het bedrijf groeit nog volop en daarom is de verkoper op zoek naar een nieuwe eigenaar die het bedrijf de aandacht kan geven die het verdient.


Uniek kinderdagverblijf op prachtige locatie
Regio
Friesland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
500.000 - 1.000.000