Profiel nr. 101944

Leverancier van oplossingen voor zorgtechnologie

03/09/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Oost-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Gezondheidszorg

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

25 - 50

Type koper

  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

> 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 1.000.000 - € 2.500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De zorgvraag in de maatschappij verandert in hoog tempo. Met name zorginstellingen en thuiszorgorganisaties erkennen dat innovatieve zorgtechnologie cruciaal is om met minder budgetten toch een hoog niveau van intra- en extramurale zorg te bieden. Deze organisaties vormen primair de doelgroep voor de onderneming.

De onderneming is gevestigd op een zeer goed bereikbare locatie in het oosten van het land en beschikt over diverse sub-locaties in o.a. Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Tilburg.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf biedt oplossingen, ad hoc of integraal, aan opdrachtgevers uit de zorg. Van advies, projectmanagement, procesmanagement en implementatie tot en met het installeren, financieren (lease) en het beheren van verschillende gebouwgebonden en stand alone systemen bij cliënten thuis. Het bedrijf werkt als onafhankelijk system integrator samen met zorgvuldig geselecteerde partners voor passend maatwerk in iedere zorgsituatie.


Onderscheidend vermogen

Deze sterk groeiende onderneming is een specialist op het gebied van zorgtoegang, (mobiele) zorgalarmering, zorg op afstand en zorgdomotica. Ze is met ca. 72.000 cliënten een van de belangrijkste spelers op haar gebied in de Nederlandse markt.

Het bedrijf is een servicegerichte organisatie die kiest voor duurzame relaties en toekomstbestendige en vooral ook open oplossingen


Overig

De DGA wil geen leiding meer geven aan de volgende fase van sterke groei van de onderneming en biedt daarom de aandelen van dit kerngezonde bedrijf ter verkoop aan.

Het bedrijf is geschikt voor overname door een strategische partij maar kan zeker ook interessant zijn voor een investeringsmaatschappij.


Leverancier van oplossingen voor zorgtechnologie
Regio
Oost-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
> 5.000.000
Overname
N.o.t.k.