Profiel nr. 101825

Uitstekend renderend restaurant met interessante financieringsmogelijkheden

08/02/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een ongedwongen sfeer, oprechte aandacht voor de gasten, (h)eerlijke en streekgebonden ingrediënten, in één van de oudste Kasteelsteden van Nederland, ’s-Heerenberg! In het centrum van deze toeristische plaats is dit mooie bedrijf gelegen. Een plek waar menig gast graag terugkomt na een verblijf in het restaurant of drankje op het heerlijke terras.


Activiteiten van het bedrijf

Het frisse en eigentijds ingerichte restaurant heeft de beschikking over 65 zitplaatsen. Een 2e ruimte, met circa 40 zitplaatsen, doet dienst als zaal voor private dining, feesten en partijen tot 60-70 personen, of kan tijdens drukte bij het restaurant betrokken worden. Het perfect gesitueerde terras, met zicht op het stadsplein, beschikt over circa 150 zitplaatsen. Naast gasten uit de regio, zijn het met name de toeristen die de weg naar dit onderscheidende bedrijf weten te vinden. Met bezienswaardigheden als Huis Bergh, natuurgebied Montferland en het oude stadscentrum met omwalling en parkbos, is ’s-Heerenberg een ware toeristische trekpleister.


Onderscheidend vermogen

In het seizoen is men dagelijks vanaf 10.00 uur geopend voor lunch, diner of borrel op het terras. De gemiddelde besteding tijdens de lunch bedraagt circa € 12,50, tijdens het diner is dit circa € 27,50 per persoon. Op locatie verzorgt het bedrijf geregeld BBQ’s, (bier/whisky) proeverijen, buffetten en andere arrangementen.


Overig

Er wordt een meer dan goede omzet behaald met dito resultaat. De exploitatie wordt gevoerd in een huurpand, alwaar de huidige exploitant flink heeft geïnvesteerd in inrichting en afwerking. Het bedrijf kan derhalve turn-key overgenomen worden. Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 245.000,= Bestaande uit bedrijfsinrichting, -inventaris, handelsnaam goodwill en website. De huidige huur bedraagt circa € 35.600,= per jaar exclusief BTW. Voor de juiste kandidaat, met aantoonbare aanvaring, zijn er diverse interessante financieringsmogelijkheden.


Afbeeldingen
Uitstekend renderend restaurant met interessante financieringsmogelijkheden
Regio
Gelderland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
250.000 - 500.000