Profiel nr. 101779

Premium interieurwinkel in Noord Holland op AAA locatie en bijzonder karakteristiek pand

24/07/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Wonen en slapen

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze adembenemende interieurwinkel (125 M2 + buitenterras) met bijzonder assortiment en exclusievere merken is TipToP!! Gevestigd in een geweldig huurpand (nog ongeveer 1,5 jaar huurcontract, optie tot verlengen) krijgen klanten een bijzondere winkelbeleving.

De eigenaar van deze winkel is een ervaren ondernemer, heeft een super netwerk qua leveranciers en is een perfectionist qua assortiment, inrichting en webshop. Dat trekt een specifieke klantgroep aan die wat te besteden heeft én iets bijzonders wil.

De overnamesom is met 50.000 euro laag (voorraad, showroominrichting, investering) omdat de eigenaar snel de overstap wil maken naar een ander familiebedrijf. Deze interieurwinkel heeft een uitstekende concurrentiepositie. Is de enige in zijn soort in de regio zowel qua ambiance als assortiment en merken. Er zijn overeenkomsten met merken die zeer selectief distribueren en waar je niet zomaar tussen komt om leverancier te mogen worden.

Door productaanbod en ambiance wordt een kopersdoelgroep aangetrokken die zeer koopbereid is. Daarnaast zijn er eventueel mogelijkheden voor private shopping buiten winkeltijd.  


Activiteiten van het bedrijf

Naast een geweldige winkel is er ook een strakke, professioneel uitziende webshop, zeer compleet gebouwd, je kunt direct beginnen. Er lopen tevens verzoeken voor de complete inrichting van huizen die binnenkort opgeleverd zullen worden. Op alle drie de fronten is grote groei mogelijk omdat de winkel relatief nieuw is en in de groeifase zit. Een unieke kans om in te stappen in deze prachtig opgezette winkel en na overname direct te kunnen ondernemen in een kant en klaar verzorgd plaatje! De eigenaar is 1,5 jaar bezig geweest met de voorbereidingen voor de start van de interieurwinkel, alles is tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt. De winkel leent zich ook bij uitstek om naast het interieur uit te breiden als cadeauwinkel. Het winkelpand heeft tevens een een terras, hier zou een assortiment tuin/buiten meubelen en/of bloemen en planten aangeboden kunnen worden.


Onderscheidend vermogen

Deze interieurwinkel biedt een premium beleving, door de webshop en regionale functie van de winkel is het bereik en de doelgroep groot en zijn er fantastische kansen voor een overnamekandidaat of ondernemers-duo om deze winkel verder uit te bouwen.

Via bestaande klanten van deze interieurwinkel kan de omzet 100 % stijgen. De winkel is relatief nieuw en zit nog in opbouwfase. Er zijn al veel terugkerende klanten die worden getrokken door het bijzondere assortiment, de goede service en premium uitstraling van het geheel. Bij de overname zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Winkelinrichting
  • Voorraad
  • Er is een voorraad van showroom meubels en accessoires, veel kan ook uit catalogus worden besteld. Er is een zeer mooie webshop en meer dan representatieve winkel. Het huurcontract van het bijzondere pand loopt nog zo'n 1,5 jaar (verlengen is mogelijk)
  • Deze interieurwinkel is qua investeringen "up-to-date"; Meer dan dat! Betreft een prachtig ingerichte winkel die compleet verbouwd en vernieuwd is

Overig

Levert: Assortiment exclusieve producten en merken meubels en bijzonder assortiment interieur- en decoratie artikelen, verlichting en wandbekleding. Het betreft de betere merken en producten die niet overal verkrijgbaar zijn. Ook zeer geschikt om naast het interieur uit te breiden als cadeauwinkel

Aanvullende diensten: Stylen en aankleden woningen

Doelgroep(en): Consumenten - particulieren, Bedrijven, Consumenten die bijzondere woonproducten zoeken.

Veel klanten die via social media de winkel weten te vinden. Maar door de uitstekende ligging op een AAA locatie komen er ook veel passanten.

Overnameprijs: € 50.000 (voorraad, showroom inrichting, investering). 

De eigenaar komt graag in contact met serieus geïnteresseerde overname kandidaat/kandidaten en is zeer bereid de nieuwe eigenaar in te werken. Ben jij die ondernemer die voor zichzelf wil beginnen of wil je je onderneming uitbreiden, dan is dit werkelijk een unieke kans!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie


Afbeeldingen
Premium interieurwinkel in Noord Holland op AAA locatie en bijzonder karakteristiek pand
Regio
Noord-Holland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000