02/06/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Platform / website

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Iedere crisis biedt weer nieuwe mogelijkheden. Dat is in dit Corona-tijdperk niet anders. Het bedrijf heeft haar sporen verdiend met het begeleiden en bemiddelen van topsprekers. Tot afgelopen februari, voordat de crisis uitbrak, was het businessmodel modern en innovatief. Vanaf maart is het model minder relevant en is het bedrijf bezig met een transitie naar online die veel nieuwe mogelijkheden biedt. 


Activiteiten van het bedrijf

De volgende stap die het bedrijf gaat maken, is vele malen interessanter. De focus ligt op het op grote schaal online aanbieden van relevante content voor de zakelijke markt. Met een interessant abonnementen model kunnen gebruikers zich bedienen van interessante informatie. Hierbij is voortdurend opschalen het streven. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om dit platform naar andere landen uit te rollen.


Onderscheidend vermogen

De onderneming heeft de afgelopen jaren een behoorlijke naam opgebouwd met het aanbieden van de relevante content in de zakelijke markt. Met enkele vooraanstaande mediapartners heeft het bedrijf een behoorlijke positie weten op te bouwen Er is veel kennis aanwezig om de volgende stappen te kunnen maken.  


Overig

Een financiële ondersteuning voor verdere uitrol is gewenst. De financieringsbehoefte is € 100.000 - € 150.000. Dit bedrag kan over meerdere investeerders verdeeld worden. De minimale inleg per investeerder is € 50.000. Het rendement bedraagt 5%. Ook aanschaf van aandelen behoort ook tot de mogelijkheden.


Investeerder voor aanbieder van webinars
Regio
Midden-Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000