14/05/2020 Geplaatst

Gevestigd in

West-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het ter overname aangeboden uitzendbureau is in 2014 opgericht. Beide eigenaren bieden de organisatie voor 100% te koop aan. Beide eigenaren willen zich op termijn richten op andere activiteiten buiten de uitzendbranche. De overname kandidaat kan rekenen op ondersteuning voor de het goed begeleiden van de overname. De overname is bespreekbaar op basis van een aandelentransactie of in een activa/passiva transactie. 


Activiteiten van het bedrijf

Het uitzendbureau heeft als kernactiviteiten: uitzenden, werving & selectie en detacheren van hun personeelsbestand. De focus ligt hier op langdurige relaties en opdrachten. Voor de verwerking van de backoffice heeft het uitzendbureau 1,5 FTE aan personeel op kantoor. Het uitzendbureau verwerkt alles binnen sector 52 en is vanaf 01-01-2020 aangepast aan de WAB regelgeving. Het kantoor wordt gehuurd.


Onderscheidend vermogen

De omzet van de organisatie bedraagt circa € 1.600.000,00 en is verdeeld onder meerdere relaties uit diverse branches. Een kleine greep uit deze branches: zakelijke dienstverlening, facilitair, techniek & sociaal domein. De organisatie draait een uitstekende marge door de focus te leggen op langdurige opdrachten en er is ruimte voor groei binnen de huidige relaties. De organisatie is aangesloten bij de SNA en wordt jaarlijks voor de NEN richtlijnen gecertificeerd.


Overig

De organisatie past ideaal bij een grotere detacheerder en/of uitzender die wil uitbreiden.


Uitzendbureau
Regio
West-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.