Profiel nr. 101234

Volledig ingericht fitness- en danscentrum

10/09/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Ook interessant voor

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Fitnesscentrum, sauna, solarium

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf is sinds 2004 actief en is strategisch gelegen aan de rand van het Haarlemmermeer. Het bedrijfspand is in eigendom en heeft een totale oppervlakte van ruim 260 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Beide verdiepingen zijn voor sport- en dansactiviteiten ingericht. De zaal voor groepslessen bevindt zich op de begane grond en de fitnessruimte op de tweede verdieping. Op grond van de huidige inrichting biedt het pand vele mogelijkheden, zoals personal training, groepslessen, dans, fitness, beauty, massage en wellness.  Door de centrale ligging heeft het sport- en danscentrum een regionale functie en trekt het leden uit 5 omliggende dorpen en steden.


Activiteiten van het bedrijf

De huidige activiteiten bestaan in hoofdzaak uit diverse groepslessen (gericht op kracht en/of conditie) en fitnessactiviteiten, met daarnaast bestaande mogelijkheden voor beauty & wellness.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf is centraal gelegen binnen de regio en concurrerend door de combinatie van persoonlijke aandacht, kwaliteit en gunstige tarieven.


Overig

De overnameprijs heeft uitsluitend betrekking op de verkoop van het bedrijfspand dat tegen een zeer gunstige prijs wordt aangeboden. Het pand is volledig ingericht (licht, geluid, airco, zonnebank, infrarood sauna) en voorzien van zonnepanelen voor de energievoorziening. Het klantenbestand, de inventaris en goederen zullen tegen een symbolisch bedrag worden overgedragen. DIt is ook een interessant object voor starters, waarbij voortzetting van de activiteiten tot de mogelijkheden behoort.


Volledig ingericht fitness- en danscentrum
Regio
Noord-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
100.000 - 250.000