13/08/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Keuken, badkamerspeciaalzaak

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is gevestigd op een solitaire, maar goed bereikbare locatie in Zuid-West Nederland. De onderneming bestaat al geruime tijd en heeft een uitstekende naam in de regio en kan omschreven worden als een succesvol familiebedrijf.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is actief in de keukenbranche. Merken die ondermeer gevoerd worden zijn Vancel, Schmidt, Nobilia, Siemens, Bosch,. Neff, ATAG, Pelgrim, Bora.  

Een optie is een badkamerafdeling optioneel/aanvullend te exploiteren. Bij de onderneming zijn er voldoende m2 beschikbaar om dit op een succesvolle wijze toe te voegen aan de onderneming.

De winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 626 m2. De kopende partij heeft de mogelijkheid om 550m2 verkoopvloeroppervlakte toe te voegen.


Onderscheidend vermogen

Er is sprake van een onderneming met een volledig aanbod op het gebied van keukens. De onderneming onderscheidt zich door een aantrekkelijk aanbod van kwalitatief goede merken en de hoge toegevoegde waarde. De kwaliteit van het advies en de persoonlijke begeleiding van de klanten ligt op een hoog niveau. De onderneming neemt hierdoor een onderscheidende positie in de regio in.


Overig
  • De laatste jaren is op wens van de ondernemer de showroom van de onderneming 3 dagen per week geopend.
  • De meeste klandizie vloeit voort uit terugkerende klanten, de aanhang daarvan en mond op mond reclame. Overige reclame inspanningen worden vanwege de beperkte openingstijden niet gedaan.
  • Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden de omzet te verhogen. Er is nu bewust gekozen voor een kleinere omzet groei. Dit bedrijf is zeer goed renderend wat aantoonbaar is met een samenstellingsverklaring. Het bedrijf is instap klaar. Er kan vanaf dag 1 meer omzet behaald worden.  
  • Kortom veel kansen voor een ambitieuze ondernemer die hhier de kansen op omzetgroei wil pakken.

Succesvolle Keukenspeciaalzaak
Regio
Zuid-Holland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
0 - 100.000