Profiel nr. 101071

Opvolger (MBI) voor vooraanstaand adviesbedrijf

07/08/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • Noord-Holland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Landelijk bekend en vooraanstaand adviesbedrijf in Bedrijfsovernames zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten een 2-tal Bedrijfsovername Specialisten (m/v) als partner in het bedrijf.

Door het aantrekken van de markt en het verkrijgen van meer opdrachten is er versterking nodig. Daarnaast is één van de partners zijn inzet geleidelijk aan beperken, c.q. afbouwen om in uiterlijk 2020 met pensioen te kunnen gaan. Er wordt nu al een opvolger gezocht om een ruime inwerkperiode in acht te kunnen nemen.

Het bedrijf met 2 vestigingen heeft een goed gevulde opdrachten-portefeuille. Het hoofdkantoor is centraal in Nederland gevestigd.


Overig

Een kandidaat moet commercieel ervaren zijn en bewezen hebben op top-niveau succesvol te kunnen opereren. Wij zoeken ‘ondernemers’ in doen en denken, M of V met een leeftijd vanaf ca. 40 jaar.

Leiderschap moet in het bloed zitten, niet vanuit autoriteit maar door optreden en ervaring. Meer de psycholoog, die het spel weet te spelen om het leiderschap op een natuurlijke wijze te verkrijgen. Bij een bedrijfsoverdracht zijn vele personen met allen hun eigen belangen betrokken. De succesvolle specialist krijgt bij al deze mensen de neuzen die kant op die leidt tot een succesvolle deal. Hij/zij is absoluut ‘dealmaker’ in het circus.

Uiteraard moet financieel inzicht en het kunnen lezen van rapportages hem/haar eigen zijn. De benodigde kneepjes (om echt succesvol te kunnen zijn) worden intern bijgebracht. Er worden meer dan uitstekende emolumenten geboden.

Interesse naar dit werk op hoog niveau?
Reageer en wij nemen contact met u op.


Opvolger (MBI) voor vooraanstaand adviesbedrijf
Regio
Zuid-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000