11/08/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Schoenendetailhandel

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het betreft een Franchise in Den Haag. De winkel staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit. In de winkel is een registerpodoloog gevestigd, waar bij pijn aan de voeten een afspraak mee gemaakt kan worden. Een goed opgeleide schoenadviseur luistert naar de wensen en meet de maat op, maakt een voetenscan en helpt bij het uitzoeken en passen.


Activiteiten van het bedrijf

Kansen De huidige eigenaar is vanwege andere zakelijke activiteiten beperkt aanwezig in het bedrijf, waardoor er meer dan voldoende kansen zijn, voor de nieuwe eigenaar om de omzet aanzienlijk te verhogen. Door samenwerking met fysiotherapeuten, podologen te intensiveren kan de omzet in een relatief korte periode sterk verhoogd worden. Dit blijkt uit ook uit de omzetten van de andere winkels.


Overig

Bijzonderheden Het bedrijf, is gevestigd in Den Haag en bestaat sinds september 2010. Het betreft een goed onderhouden huurpand, op een gunstige locatie met vrij parkeren. 

Kerncijfers De omzet is stabiel rond de € 370.000. Ook de omzet prognose voor 2019 is vergelijkbaar. 

Transactievorm De kandidaat koper moet beschikken over € 50.000 eigen vermogen om de overnamefinanciering te kunnen realiseren. 

Gezocht naar De kandidaat koper moet in elk geval gemotiveerd, klantgericht, communicatief vaardig en flexibel zijn. Verder is een MBO opleiding noodzaak. De kandidaat koper zal vak gericht opleiding krijgen. Reden voor verkoop De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere ( zakelijke ) activiteiten. Aangeboden belang De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen


Franchise Schoenenzaak in Den Haag
Regio
Zuid-Holland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
250.000 - 500.000